Τα χαλιά μας τα μαύρα και ακόμα περισσότερα...

Η γεωπολιτική ανάλυση από τον Μικρό Ήρωα, Δικαίο Γεώργιο.
Δύσκολα τα πράγματα και θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο. Όλοι αναρωτιούνται μας πως τα καταφέρνει η Τουρκία και εξελίσσεται και ανεβαίνει και μας απειλεί και μας αγριεύει; Γιατι η Τουρκία δεν ήταν στο ΔΝΤ;

Ήταν αλλά βγήκε είπε ο Ερντογάν και είπε: σας αναγνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε αλλά δεν θα σας πληρώσουμε, θα ....
κάνουμε πάγωμα των δόσεων για λίγα χρόνια. Έτσι της έμειναν χρήματα για ...
να ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό των ένοπλων δυνάμεων και την ανάπτυξη της πολεμικής της βιομηχανίας. Φυσικα
μαζί με της επενδύσεις που έκαναν σε βιομηχανία και υποδομές.

Αντίθετα εμείς οι ηλίθιοι ξεπουληθήκαμε ανεφ λόγου και αιτίας, από χαζούς πολιτικούς και ανύπαρκτους σύμβουλους. Το κράτος πάει κατά δια-όλου γιατί είναι κακό πράγμα η ασυδοσία και το χειρότερο είναι πως την διδάσκουν και στην ανώτερη παιδεία, με το πανεπιστημιακό άσυλο και όσα κάνουν εκεί οι πολιτικές νεολαίες. Αν οποίος έκλεβε πήγαινε φυλακή, θα καθόταν όλοι στα αυγά τους.

Το πόθεν λέσχες δεν έχει εφαρμοστή ποτέ για να φοβούνται. Ο στρατός είναι στα σύνορα αλλά δεν τον αφήνουν να φυλάξει την χώρα και να απαγόρευση την είσοδο λαθρομεταναστών. Αν μπορούσαμε να αντιδράσουμε; Είναι πανεύκολο! Μόλις γινει αντιληπτή η βάρκα στον Έβρο από την μεριά της Τουρκία και πλησίαση στα ελληνικά εδάφη, να τους στείλουμε πίσω και όχι να τους κρατάμε εδώ. Κάνουν δήθεν οι τούρκοι ότι δεν ξέρουν τίποτα, τα στραβά μάτια για να μαζεύουν χρήματα και εμείς δεν αντιδράμε. Τα έχω πει και παλιότερα.

Η αστυνομία μας έχει τα μαύρα της τα χάλια, κανείς δεν την στηρίζει για να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου και οι δικαστές απολλύουν κρατούμενους γιατί γέμισαν οι φύλακες! Για κουνήσου στην Ευρώπη. Στην Ιταλία σε σταματάνε με το αυτόματο να σε σημαδεύει οι καραμπινιέροι. Άνοιξε το παράθυρο και βγάλε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο σου λένε και να τα βάλεις επάνω στον ουρανό. Μετά λένε που είναι τα χαρτιά στο ντουλάπι και το ανοίγουν οι ίδιοι, αφού σε εξετάσουν σε χαιρετάνε και ζητάνε συγνώμη.

Στην Αμερική σου λένε ταυτότητα. Πρέπει να σηκώσεις με το ένα χέρι, να ανοίξεις το σακάκι, να φανεί η τσέπη και με το άλλο προσεκτικά να την βγάλεις έξω. Αν βάλεις το χέρι στην τσέπη σε φάγανε και τους καλύπτουν οι δικαστές, νομίζαμε πως θα τραβούσε πιστόλι. Στην Γερμανία σου σκάει μύτη η Πόρσε της αστυνομίας και σου λέει δεξιά, αν τρέξεις σε γαζώνουν δίχως οίκτο.

Στην Αγγλία αν βγάλεις όπλο και χτυπήσεις αστυνομικό ή πυροβολήσεις ενάντιων αστυνομικού χάθηκες! Εδώ χτυπάνε οι κακοποιοί τους αστυνομικούς και τους λένε μην ρίξετε έχουν δικαιώματα! Μπαίνουν στα σπίτια ληστεύουν, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και έχουν δικαιώματα!

Τα θύματα δεν έχουν όμως ούτε υποστήριξη, ούτε δικαιώματα!! Μην αντισταθείτε αφήστε τους, αυτό προσπαθούν να περάσουν. Να καθόμαστε να μας σκοτώνουν, να μας βασανίζουν, να είμαστε παθητικοί και όχι να αρπάξουμε ένα όπλο για να υπερασπιστούμε την ζωή μας!

Οι αστ
Keywords
Τυχαία Θέματα