Τα χειροκροτήματα των "πράσινων" βουλευτών και οι δικαιολογίες Πεταλωτή

Πρωτοφανή δήλωση-απάντηση του Γιώργου Πεταλωτή προς τον Νίκο Χατζηνικολάου σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, αιφνιδίασε τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, ρωτώντας τον «πως νιώσατε που οι συνάδελφοί σας, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, χειροκρότησαν τον....
υπουργό Οικονομικών, την ώρα που κατέθετε στη Βουλή, τόσο το πολυνομοσχέδιο, όσο και την επιστολή που
απέστειλε στην πρόεδρο του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
Ο κ. Πεταλωτής, ούτε λίγο ούτε πολύ, δικαιολόγησε αυτή τη συμπεριφορά, υποστηρίζοντας ότι «αυτή την περίοδο οι βουλευτές, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά όλων των κομμάτων, γνωρίζουν τι συμβαίνει στη χώρα και λειτουργούν με τη συνείδησή τους έξω από κομματικές σκοπιμότητες. Ο καθένας είναι αυτόνομος να πράξει όπως αισθάνεται».

Τι μας λέει λοιπόν, ο κ. Πεταλωτής; Ότι την ώρα που ο λαός διαδήλωνε κατά εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τη Βουλή, την ώρα που χυνόταν αίμα αθώων ανθρώπων του μεροκάματου και του μόχθου, λόγω ΚΑΙ της άνανδρης επίθεσης κουκουλοφόρων, οι βουλευτές σύσσωμοι, καλώς χειροκροτούσαν -αφού το αισθάνονταν- τόσο την κατάθεση του περιβόητου πολυνομοσχεδίου που βάζει ταφόπλακα στα εργασιακά δικαιώματα, όσο και την επιστολή… υποτέλειας που το περιεχόμενό της και οι δεσμεύσεις που αναλαμβάναμε σαν χώρα απέναντι στο ΔΝΤ και τους ευρωπαίους εταίρους μας, καθήλωνε τον ελληνικό λαό.

Και εις ανώτερα κύριοι…


http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα