Τέλος ο Πάρντο από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί ο Βελγοισπανός τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο. Στην συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του παίκτη με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς υπήρχε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε....
αναζήτηση νέου τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ολυμπιακού του προσέφερε συμβόλαιο 300.00 ευρώ, και αρκετά
μπόνους. Ο παίκτης από την πλευρά του ζήτησε 550.00 ευρώ, κάτι το οποίος εκνεύρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει πρόθεση να του δοθούν τα χρήματα που ζητάει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Πάρντο να αποτελεί παρελθόν και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν για αγορά δύο τερματοφυλάκων, καθώς ο μοναδικός που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ είναι ο Μέγερι, ο οποίος δεν είναι η πρώτη επιλογή για να πάρει θέση κάτω από ατ δοκάρια της ομάδας για την νέα χρονιά.

Υπέγραψε ο Μιραλάς!

Το σήριαλ με την υπογραφή του Κέβιν Μιραλάς στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έληξε σήμερα και επίσημα. Ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο προέβλεπε η αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα