Τι να σκέφτονται οι τουρίστες για την Ελλάδα…

Αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, προβληματίζουν πραγματικά και τους τουρίστες που βρίσκονται εδώ. Έχοντας βομβαρδιστεί από τα Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας τους, περιμένουν να δουν σκελετωμένους ανθρώπους στους....
δρόμους, οδοφράγματα σε κάθε γειτονιά, οδομαχίες μέρα-νύχτα, απόλυτη εξαθλίωση και μιζέρια. Βλέπουν όμως τον «κλασικό» Έλληνα. ίσως λίγο πιο «μαζεμένο» από τον συνήθως χαμογελαστό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει Έλληνα.
Ούτε οι ξένοι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει στην Ελλάδα. Ή εντέχνως το αποκρύπτουν από τους πατριώτες τους. θα πρέπει να μάθουν οι φίλοι μας οι τουρίστες, και να το μεταφέρουν στις πατρίδες τους, ότι οι Έλληνες δεν είναι εξαθλιωμένοι. Απλά είναι Αγανακτισμένοι με όλους τους πολιτικούς και έχει καταρρακωθεί το ηθικό τους. Αισθάνονται το ίδιο υπεύθυνοι για την κατάστασή μας όσο υπεύθυνοι είναι και οι πολιτικοί. Ο λόγος απλός: Ο ελληνικός λαός τους ψήφισε. Μάθετέ το φίλοι τουρίστες: Του Έλληνα την ψυχή, δεν μπορεί να την υποτάξει ότι το 4ο οικονομικό Ράιχ. Ο Έλληνας θα αναγεννηθεί. Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει.

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα