Τηλε - πλάνταγμα!


Είμαι σίγουρος τα χουν παίξει εκεί στο Dancing On Ice. Κάθε υποψήφιος που φεύγει, έχει ως αποτέλεσμα ένα τηλεοπτικό μοιρολόι άνευ προηγουμένου. Λες και το Dancing on Ice είναι η απόλυτη εμπειρία ever… Βέβαια μπροστά στις κάμερες ξεχνάνε την ίντριγκα και τα τηλεκαρφώματα.

Έτσι στα παρασκήνια η πρώην real housewife Χριστίνα Παπά, έκλαιγε σε
σημείο καταστροφής της μάσκαρας, γιατί δέθηκε με τα παιδιά και τώρα που λιγοστεύουν τηλεπονάει…
Τώρα αν είναι δάκρυα λύπης ή απόγνωσης που πλησιάζει το φινάλε του Dancing και τα τηλεοπτικά αζήτητα καραδοκούν είναι ένα άλλο θέμα. Δηλαδή περιμένεις ακόμα να δεις την Πάολα; Άντε να κάνει κανένα πέρασμα και από την μεσημεριανή ζώνη, που ακόμα δεν τίμησε , και μετά μη την είδατε. Το ίδιο και για τον Γιώργο Χειμωνέτο, που πριν το Dancing On Ice είχε να δει εξώφυλλο πάνω από μια δεκαετία. Αμούστακο αγόρι ήμουν σας λέω.

Πάντως τα μαντάτα της τηλεθέασης δεν ήταν χαρμόσυνα. Απέναντι από την πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Mega τα βρήκε σκούρα. Διότι αν ένα τηλεοπτικό show είναι μια άνοστη σούπα, όσο και να το ζεστάνεις είναι σούπα. Άσε που είναι τόσο κακοφωτισμένο που και ο πιο άσχετος το παρατηρεί. Μέγα σκοτούρες ο Λάτσιος σας λέωωωω!!!

ΜΑΧΕΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν τα σενάρια, που θέλουν κάποια τηλεοπτικά αστέρια του Alter να μετακομίζουν στον Alfa. Οι φήμες έφτασαν στην πλευρά της Κάντζας και φυσικά οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα ξεκάθαρο. Ας έρθουν, αλλά αν χαθεί μια θέση εργασίας τότε ο σταθμός θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες και φυσικά θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί για το βύθισμα του σταθμού, αναφέρουν με ανακοίνωση τους που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Βέβαια επίσημα τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί, διακαή πόθο των Γερμανών να κουνήσουν μαντήλι από την Ελληνική αγορά, αλλά έλα που δεν υπάρχει αγοραστής..Οπότε τα πράγματα είναι ρευστά. Βέβαια μεγάλη απορία δημιουργεί και η δήλωση του Γιώργου Αυτιά, που μέσω συνέντευξης του ανακοινώνει τηλεοπτική επάνοδο. Δυο κανάλια μάλιστα τον διεκδικούν και αν τα πράγματα με το Alter δεν προχωρήσουν τότε θα αποχωρήσει από το κανάλι και φυσικά ΔΕΝ θα παραιτηθεί των οικονομικών του απολαβών.

Πάμε στοίχημα ότι όταν επανακάμψει με το καλό, πρώτος καλεσμένος θα είναι το τηλενομάρχης; Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ALTER

Πριν μερικά χρόνια ήταν αδιανόητο κάτι τέτοιο, αλλά να που είναι πραγματικότητα. Ας δώσουμε όλοι το παρών, ας συμπαρασταθούμε, ας φανούμε αλληλέγγυοι.

Συναυλία διαμαρτυρίας και στήριξης προς τους εργαζομένους του ΑΛΤΕΡ θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη συναυλία διοργανώνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού, μαζί με τους συναδέλφους τους από την ΕΡΤ και την «Ελευθεροτυπία», την «Απογευματινή» και το ΔΟΛ.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 και σε αυτήν θα βρεθούν οι Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Κότσιρας, Μανώλης Φάμελλος, Νίκος Ζιώγαλας και οι
Keywords
Τυχαία Θέματα