Τρόικα - Ελλάς 6-0... Το απόλυτο "δώσιμο"!

Tη μεγαλύτερη προδοσία της Χώρας στην ελληνική Ιστορία δεν θα τη γράψουν ιστορικοί… Την έχουν ήδη αποτυπώσει οι “κύριοι της Βουλής των Eλλήνων» τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά -όχι και τόσο εκλαϊκευμένα- στο περιεχόμενο της περιβόητης Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης

Και για να τα λέμε με....
απλά λόγια:

ΑΡΘΡΟ 4 παρ. 2:
«Ο Δανειολήπτης δεσμεύεται, έως ότου
όλο το κεφάλαιο της παρούοας Σύμβασης να έχει επιστραφεί πλήρως και όλοι οι τόκοι και τα πρόσθετα ποσά, αν υπάρχουν, στο πλαίσιο της παρούσας Σύμβασης, να έχουν πλήρως εξοφληθεί… να μην εξασφαλίσει με υποθήκη, ενέχυρο ή άλλο βάρος πάνω στην ίδια περιουσία ή στα έσοδα, τυχόν υφιστάμενο ή μελλοντικό Σχετικό Χρέος και οποιαδήποτε εγγύηση ή αποζημίωση δίδονται επί αυτού…».
• Με απλά λόγια, η Ελλάδα απαγορεύεται να λάβει οποιοδήποτε άλλο δάνειο από οποιαδήποτε άλλη χώρα για να αποπληρώσει όλα τα χρέη της. παλαιά και υφιστάμενα!! (π.χ. Κίνα. Ρωσία…) ΤΡΟΪΚΑ – ΕΛΛΑΣ: 1-0.

ΑΡΘΡΟ 2 παρ. 3:
«Οι Δανειστές και ο Δανειολήπτης δεν επιτρέπεται να εκχωρήσουν ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο να μεταβιβάσουν οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις τους (ή, όσον αφορά τους Δανειστές, να συνάπτουν συμβάσεις με οποιοδήποτε τρίτο μέρος με σκοπό να μεταβιβάσουν το συνοδό ή μέρος της συμμετοχής τους προς το Δανειολήπτη ή το οννολο ή μέρος των κινδύνων και των ωφελειών που απορρέουν από την συμμετοχή τους στην παρούσα Σύμβαση) χωρίς την προηγούμενη γραπτή συναίνεση όλων των Δανειστών.»
ΑΡΘΡΟ 13:
«…ο νέος Δανειστής αναλαμβάνει προς τον Δανειολήπτη και τους λοιπούς Δανειστές υποχρεώσεις ισοδύναμες με τις Σχετικές Υποχρεώσεις και (αν δεν είναι ήδη Δανειστής) γίνεται μέρος της παρούσας Σύμβασης ως Δανειστής..»
• Με απλά λόγια, μια οποιαδήποτε τρίτη χώρα. για παράδειγμα η Τουρκία, μπορεί, κατόπιν της παραπάνω μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των ωφελειών, να γίνει δικαιούχος όλου του ποσού του δανείου (νέος Δανειστής!!!) που οφείλουμε στους δανειστές μας… και κάτι τέτοιο μέσα σε μια νύχτα… μια νύχτα που ο Πρωθυπουργός θα κοιμάται ήσυχος και το πρωί θα του τηλεφωνήσει ο Ερντογάν να του ανακοινώσει ότι πλέον οφείλουμε μόνο σε αυτόν ολόκληρο το ποσό του δανείου! Κύριε. Πρωθυπουργέ… καιρός να αλλάξετε την ερώτηση… συνεχίστε με το„. «πού θα πάνε τα λεφτά;» ΤΡΟΙΚΑ – ΕΛΛΑΣ: 2-0.

ΑΡΘΡΟ 8 παρ:
"Οι Δανειστές μπορούν με γραπτή ειδοποίηση (που επιδίδεται από την Επιτροπή ενεργώντας εκ μέρους τους) (και ενεργώντας σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας μεταξύ των Πιστωτών) προς τον Δανειολήπτη, να ακυρώσουν τη Δανειακή Διευκόλυνση και/ή να απαιτήσουν το ανεξόφλητο κεφάλαιο των Δανείων ως άμεσα απαιτητό και πληρωτέο, μαζί με τους δεδουλευμένους τόκους, σε περίπτωση που… ο Δανειολήπτης γενικώς δεν καταβάλλει το Σχετικό Χρέος του, κατά τις ημερομηνίες οφειλής του ή προβαίνει σε αναστολή πληρωμών του Σχετικού Χρέους του ή των ανειλημμένων ή εγγυημένων υποχρεώσεων του".
• Με απλά λόγια, σταματήστε επιτέλους να διερωτάσθε αν μπορούμ
Keywords
Τυχαία Θέματα