Τσίπρας: "Προτιμώ τον Καρατζαφέρη από τη Χρυσή Αυγή στη βουλή"

Γνωρίζει άριστα ο Τσίπρας ότι μία ισχυρή Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή θα ξεγυμνώσει όχι μόνο τους προσκυνημένους του μνημονίου, αλλά και τους δήθεν αντιπολιτευόμενους – κρατικοδίαιτους και επιδοτούμενους – της αριστεράς…

Σε μία κρίση ειλικρίνειας,
ο πρόεδρος του Σύριζα, Τσίπρας, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι....
προτιμά για αντίπαλο στη βουλή τον Καρατζαφέρη, από την Χρυσή Αυγή. Η ροζ αριστερά του Τσίπρα παρουσιάζεται ως… αντιπολίτευση στην συγκυβέρνηση του μνημονίου. Κανείς όμως δεν καταγγέλλει ότι η μοναδική αντιπολιτευτική της “δράση” είναι να καταψηφίζει τους νόμους, εν γνώσει της ότι ως μειοψηφία, δεν προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια στην πολιτική της εθνικής υποτέλειας. Από εκεί και πέρα απόλυτη σιγή, καμία δυναμική αντιπολιτευτική ενέργεια, καμία… επαναστατική αντίδραση.

Την περασμένη Δευτέρα, η προγραμματισμένη «αντιμνημονιακή» συγκέντρωση του Σύριζα διαλύθηκε… λόγω βροχής. Γνωρίζει άριστα ο Τσίπρας ότι η Χρυσή Αυγή, με μία ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα, θα μεταφέρει μέσα στο κ(υ)νοβούλιο το θόρυβο που προκαλεί χρόνια τώρα στους δρόμους. Γνωρίζει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη ανατροπής του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Μία ισχυρή Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή θα ξεγυμνώσει όχι μόνο τους προσκυνημένους του μνημονίου, αλλά και τους δήθεν επαναστάτες – κρατικοδίαιτους και επιδοτούμενους – της αριστεράς. Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη λοιπόν και ο Τσίπρας, αλλά όσο κι αν το προσπαθούν ένα είναι βέβαιο: πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα είναι στη βουλή και τότε θα μιλάμε με διαφορετικούς όρους με όλους αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα ή που επιβιώνουν εις βάρος της.

Υ.Γ.: Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει και κάτι κοινό μεταξύ Τσίπρα και Καρατζαφέρη, εξ ου και η προτίμηση. Μεταφέρω χθεσινή επιστολή αναγνώστη στην ιστοσελίδα μας, σχετική με δήλωση του προέδρου του σύριζα στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή:

Αλέξης Τσίπρας στο Κόντρα channel: «Προτείνω πιο σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και όχι στάση πληρωμών και χρεοκοπία…» . Ο ορισμός της κυβίστησης: Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού. Κατά την κωλοτούμπα ο δρων στηρίζεται αρχικά με το κεφάλι και τα χέρια στο έδαφος σε πρόσθια θέση και στη συνέχεια δίνει ώθηση ώστε το κάτω μέρος του σώματος, να περάσει πάνω από το κεφάλι -το οποίο πάντα βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος- και να καταλήξει στο έδαφος σε ύπτια θέση.

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα