ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ 2010 ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μια τρελή όσο και εξόχως ... Ελληνική ιστορία που αξίζει να την διαβάσετε!

Εύα Σερκίζη

Χάσαμε το μέτρημα από το πλήθος των μηνυμάτων που λαμβάνουμε από εχτές το πρωί εδώ στους AegeanTimes, σχετικά με ένα «χαμένο» βίντεο που επανήλθε στο διαδίκτυο! Πρόκειται για μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 18 ΜΑΙΟΥ 2010 (ναι είναι σωστή η ημερομηνία) στον περιφερειακό τηλεοπτικό «Αρχιπέλαγος», ο.....
διαχειριστής των AegeanTimes, οικονομολόγος κ.Γιώργος Αδαλής, σχετικά με την ευθύνη κάποιων εγχώριων επενδυτών και το ζήτημα της επιστροφής στη δραχμή!

Ο αριθμός των
hits στο youtube αυξάνεται ραγδαία, γεγονός που δείχνει την σπουδαιότητα όλων όσων λέγονται, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα πρώιμη!

Θεωρήσαμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο (greekterminator) που μεταφόρτωσε το βίντεο, διότι το τηλεοπτικό κανάλι “Αρχιπέλαγος”, μετά από αίτημά του στο YouTube, επικαλέστηκε λόγους “πνευματικών δικαιωμάτων” και το βίντεο «κατέβηκε» από το διαδίκτυο (από το κανάλι μας, AegeanTimes Internet Media)!

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον Διαχειριστή των AegeanTimes, κ.Αδαλή που βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, και μάθαμε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες και σήμερα δημοσιοποιούμε!

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αδαλής ήταν ο πρώτος άνθρωπος , που είχε αποκαλύψει στην ελληνική τηλεόραση, όταν κανείς δεν γνώριζε αν πήγαμε ή όχι στο ΔΝΤ, ότι είχαμε υπογράψει δάνειο ύψους 80 δις ευρώ με την ΕΕ. Και 30 δις με το ΔΝΤ !!! Και αυτά τα βίντεο έχουν «χαθεί» από το youtube μετά από αίτημα «πνευματικών δικαιωμάτων», από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό και ελπίζουμε να ξαναβρεθούν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ 2010 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ:



Από την πλευρά μας, καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση στην οποία είχε βρεθεί το συγκεκριμένο κανάλι, διότι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) είχε αποστείλει τότε ένα ΦΕΤΒΑ (μουσουλμανική διαταγή) με το οποίο καλούσε τους διευθυντές των καναλιών να μην λένε πολλά για επιστροφή στη δραχμή, γεγονός που είχε χαρακτηριστεί από όλους, ως ωμή παρέμβαση στην δημοσιογραφία και στην ελεύθερη σκέψη!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Αδαλή, πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 45 λεπτών, και ο λόγος για τον οποίο τον είχαν προσκαλέσει ήταν απλός!

Από τις 12 Απριλίου 2010 που είχε αποκαλύψει με σιγουριά για το πρώτο δάνειο που υπέγραψε η Ελλάδα, την μέρα εκείνη είχε γίνει επίσημα παραδεκτό από την Κυβέρνηση.

Στο σημείο που μιλά για 12.000% αποδόσεις των δανειστών, αναφέρεται προηγουμένως στους «στοιχηματίες» και τους διεθνείς τζογαδόρους, υπονοώντας σαφώς τους κατόχους CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) και όχι στους κατόχους ομολόγων! Αυτό όμως δεν φαίνεται από το μοντάζ του βίντεο, που είναι σαφώς μικρότερης διάρκειας! Η απόδοση του 12.000% αφορά σε όσους είχαν αγοράσει Ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου το 2007 (που είχε αρχίσει να φαίνεται η κρί
Keywords
Τυχαία Θέματα