ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.Ι. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ "ΜΟΥΤΖΑΣ"..!!!

«Φίλε Γιάννη»,
ξέρεις πολύ καλά ότι σε αυτόν τον τόπο αυτοί που αγωνίστηκαν για να μπορείς εσύ και εγώ σήμερα να μιλάμε ελεύθερα , είναι αυτοί που δεν υπολόγιζαν τίποτα, που είχαν τσαγανό και εθνικό τσαμπουκά, που έβλεπαν τα αφεντικά και «έξυναν τα αρχ….τους »...!!!
Σαν διεθνολόγος που έχεις σπουδάσει, θα ξέρεις καλύτερα από τον καθέναν, ότι ανέκαθεν ο Ελληνικός Λαός ήταν απέναντι στο κράτος που τον διοικεί, γιατί αντί να το.....
έχει συνοδοιπόρο στη ζωή του, το έχει εκμεταλλευτή και εκβιαστή…!!!
Θέλεις οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , θέλεις τα 400 χρόνια σκλαβιάς, ο Ελληνικός Λαός δεν θα
παψει να είναι ραγιάς ποτέ, και για να μην το πολυκουράζω και επειδή εσύ αφού ανέλαβες την δημοσιογραφική ευθύνη να σχολιάσεις τη « μούντζα»…θα ήθελα να μου μεταφέρεις την άποψη των παιδιών σου για την μούντζα …θα ήθελα να την μάθω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…!!!


Το θέμα «φίλε Γιάννη» είναι να μας πεις με ποιους είσαι, με τον Λαό η με τα Αφεντικά;

Η τοποθέτηση σου δείχνει να έχεις θιχτεί αντί να καμαρώνεις για την αντίδραση του νεαρού…!!!

"Φίλε Γιάννη", εύχομαι κάποτε να μην γυρίσουν τα παιδιά σου και σε μουντζώσουν γιατί τότε ....

Τα παιδιά που μουντζώνουν "αυτή την εξουσία" είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν...!!!


Και κάτι τελευταίο, έχω και εγώ παιδιά που κοιτάζουν με καμάρι και ζηλεύουν τον νεαρό της φωτογραφίας, και σε διαβεβαιώνω ότι και εγώ καμαρώνω για τα παιδιά μου και για τον Λαρισινό νεαρό, στις δε συγκεντρώσεις του συντάγματος συνοδεύω την κόρη μου (φοιτήτρια της Ιατρικής) που φροντίζει τους τραυματισμένους διαδηλωτές, και σε καλώ στην επόμενη διαδήλωση να είμαστε μαζί με τα παιδιά μας για να τους δώσουμε αγωνιστικά πρότυπα...!!!

Πατέρας εσύ, πατέρας και εγω "Φίλε Γιάννη"...!!!

Ετσι για να μην μένει τίποτα αναπάντητο...!!!
Με εκτίμηση

Αθανασόπουλος Περικλής


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ι.Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ...!!!

[Κοινωνία] Τα παιδιά που μουντζώνουν

Του Ι.Κ. Πρετεντέρη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ενα παιδί που μουντζώνει τους επισήμους στις παρελάσεις λέει ελάχιστα πράγματα για το ίδιο το παιδί. Ακόμη λιγότερα λέει για τους επισήμους ή για την Πολιτεία που εκπροσωπούν.
Αντιθέτως, λέει πολλά για το σπίτι του παιδιού, τους γονείς του, το σχολείο του, τους δασκάλους του.
Διότι σίγουρα μουντζώνουν κι αυτοί. Και ακόμη πιο σίγουρα έχουν πείσει το παιδί ότι μεγαλώνει σε μια κοινωνία που αξίζει μόνο τη μούντζα του.
Δεν θα πω αν έχουν δίκιο ή άδικο –ο καθένας μπορεί να το δει όπως θέλει… Θα πω, όμως, ότι ανέλαβαν μια τεράστια ευθύνη: έβαλαν ένα παιδί να μισεί την Πολιτεία στην οποία ζει πριν ακόμη τη ζήσει. Για δικούς τους λόγους, πήραν όμηρο το παιδί απέναντι στην Πολιτεία.
Δεν μπορώ να γνωρίζω από πού άντλησαν αυτή την τόλμη ή αυτό το θράσος. Ποιος, δηλαδή, τους εκχώρησε το δικαίωμα να δηλητηριάσουν ένα παι
Keywords
Τυχαία Θέματα