Βοιωτία: Δεν ήταν τροχαίο - Τη σκότωσε ο φίλος της, που είναι αστυνομικός

- Η 49χρονη είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο οικισμού στο Σχηματάρι το πρωί της 28ης Οκτωβρίου...
- Για έγκλημα ερωτικού πάθους κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.
- Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στις λεπτομέρειες

Αρχικά έμοιαζε για τροχαίο με εγκατάλειψη. Η 49χρονη γυναίκα, Αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε αιμόφυρτη από...
διερχόμενο οδηγό, σε δρόμο του οικισμού "Γκρίτζαλη" στη περιοχή Σχηματαρίου.Στο σημείο υπήρχαν ίχνη από ρόδες φορτηγού και η γυναίκα φαινόταν ότι
είχε πέσει θύμα τροχαίου και ότι ο ασυνείδητος οδηγός την εγκατέλειψε.

Οι αστυνομικοί όμως από κάποια τραύματα που έφερε στο πρόσωπο και στο θώρακα κατάλαβαν ότι κάτι άλλο έχει συμβεί, γι΄αυτό από την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Όταν άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης έμαθαν ότι η 49χρονη είχε αρκετό καιρό σχέση με τον κατά 14 χρόνια μικρότερό της, αστυνομικό από την Εύβοια, που τώρα υπηρετεί στην Αττική.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι η 49χρονη διέλυσε το γάμο της αφήνοντας 4 παιδιά, ενώ γι' αυτή τη σχέση χώρισε και ο αστυνομικός.

Ο 35χρονος αστυνομικός αρχικά αρνήθηκε ότι μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο της φίλης του, ωστόσο στην προανάκριση έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά την επόμενη μέρα ομολόγησε στους συναδέλφους του ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της 49χρονης και συνελήφθη με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τα αίτια του φονικού, αλλά και με ποιον τρόπο τη σκότωσε. Η νεκροψία-νεκροτομή, που θα γίνει σήμερα, θα ρίξει φως σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας αλλά και στους συναδέλφους του που τον ήξεραν, αφού τίποτα δεν έδειχνε ότι ο νεαρός αστυνομικός θα μπορούσε να φτάσει στο έγκλημα.

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα