Υπενθύμιση προς ΓΑΠ: "Η ΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Δεκα μήνες περίπου, τα attikanea στέκονται στο πλευρό των ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ, που δια του Συλλόγους τους "ΕΥΝΟΜΙΑ", χρόνια δίνουν αγώνες για να..ΑΠΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (!!!) ΤΗ ΜΑΝΗ.. Τον τόπο που ποτέ δεν πάτησε τούρκικο ποδάρι, αλλά που κάποια ντόπια συμφέροντα έβαλαν στο μάτι...
Σ' αυτό τον πολύμηνο από την πλευρά μας αγώνα, διαπιστώσαμε πως ακόμα και σήμερα, η δικαίωση δεν έχει έρθει για τη Μάνη.Τα χιλιάδες δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν το δίκαιο αίτημά τους, δεν λαμβάνονται
υπόψη από τους ..ένοικους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φαίνεται πως αρέσκονται στο...Οθωμανικό...Το έχουν αποδείξει άλλωστε, ξεπουλώντας την Ελλάδα...στη Μάνη θα έκαναν πίσω...Επειδή όμως, μας χαρακτηρίζει ένα πείσμα στο δίκιο, δεν θα το βάλουμε κάτω.Θα συνεχίσουμε να ξεμπροστιάζουμε τα ΛΑΜΟΓΙΑ του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους συνεργάτες τους..Όλους αυτούς που μένουν στις υποσχέσεις, αρχής γενομένης, αυτού του μυαλοχυμένου, ολίγιστου και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Και θα συνεχίσουμε με τους υπουργούς πρώην και νυν και τους βουλευτές του..Έπονται ονόματα, αν εντός ολίγων ημερών που έχουμε θέσει ως όριο, δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις δικαίωσης της Μάνης.Προς το παρόν, ενώνουμε και πάλι τη φωνή μας με τον Σύλλογο "ΕΥΝΟΜΙΑ" και τους στέλνουμε υπενθύμιση.. Και έπεται συνεχεια...Και η συνέχεια δεν θα αρέσει σε πολλούς..

http://attikanea.blogspot.com/2011/05/blog-post_2736.html#comment-form
Αξιότιμοι ΚύριοιΑπευθυνόμαστε προς Υμάς για τελευταία φορά ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ! να τηρήσετε τον λόγο σας και τις δεσμεύσεις σας.Μέχρι σήμερα, για μία ακόμη φορά, μας …δείξατε πως σκέπτεστε, πως ενεργείτε και ΠΩΣ !!! …επιλύετε Κοινωνικά προβλήματα που ΑΠΤΟΝΤΑΙ KAI ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !!!Σας παρέχομε, μία ακόμη ευκαιρία, να μας πείσετε ότι κάνουμε λάθος !!Εμείς, δυστυχώς, δεν διαθέτουμε άλλα όπλα εκτός από την ΨΗΦΟ ΜΑΣ !!!Η Μάνη είναι μικρή σε πληθυσμό , αλλά ΜΕΓΙΣΤΗ σε Εθνική και Ηθική δύναμη!!!!!Κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίζει ότι Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ-ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ Θα σας…συμπαρίσταται σε κάθε προεκλογική σας ομιλία, όπου ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ !!!Με την διαπιστωμένη Αντίληψη του λάθους των προηγούμενων επιλογών μας, σας τονίζουμε ότι... στις εκλογές θα μετανιώσετε ΠΙΚΡΑ για την ΠΡΟΣΒΟΛΗ και την ΑΣΕΛΓΕΙΑ !!! εις βάρος της Πατρίδας μας.

Για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ
Νίκος Μαντάγαρης, Πρόεδρος ( Οικονομολόγος )Αντώνης Φελούρης, Αντιπρόεδρος(Δημοσιογράφος Ιδιοκτήτης Ελλάδα ΤΒ Λακωνίας ).Χρίστος Κοτσωνής , Γραμματέας (Δημοσιογράφος εκδότης ΟΡΙΟΝ )Γιώργος Δημακόγιαννης, Ταμίας (Δημοσιογράφος εκδότης Αδούλωτη Μάνη )Γιώργος Σκορπιδέας, Μέλος ( Στρατ. Συνταξιούχος).
ΥΓ. Επισυνάπτουμε την επιστολή μας προς τον κ. Σηφουνάκη, προς πληρέστατη και αδιαμφισβήτητη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ !!!....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΝΟΜΙΑΣ Προς τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑΑξιότιμο Κύριο Αθήνα 20.9.2011 Νίκο Σηφουνάκη
ΘΕΜΑ: Τι συμβαίνει με την επίλυση του ιδιο
Keywords
Τυχαία Θέματα