Υπουργικές τροπολογίες με βουλευτική υπογραφή…

Το αδιέξοδο στο οποίο έφτασε η σχέση της κυβέρνησης με τον δημόσιο τομέα λόγω των περικοπών και της εφεδρείας, διαφάνηκε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο σήμερα στη Βουλή.
Η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος είχε δεσμευθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, μετά και από παρατηρήσεις βουλευτών, ότι θα φέρει τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τον νέο τρόπο έκδοσης αδειών δόμησης κι ελέγχου κατασκευών, η....
ψήφιση του οποίου, σημειώνουμε, ότι ολοκληρώθηκε
μεσούντος του διαγγέλματος του πρωθυπουργού.

Έλα όμως που υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο.

Που στην προκειμένη περίπτωση είναι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Βλέπετε οι υπουργικές τροπολογίες πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου όπου γίνεται εκτίμηση της δαπάνης που επιφέρει η εκάστοτε ρύθμιση.

Οι εργαζόμενοι όμως εκεί βρίσκονται σε κατάληψη κι έτσι επιστρατεύθηκαν οι υπογραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αφού στις βουλευτικές τροπολογίες η εν λόγω έκθεση δεν είναι υποχρεωτική αλλά έπεται. Μεταξύ αυτών των τροποποιήσεων συμπεριλαμβάνεται η άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για φορτηγά ιδιωτικής χρήσης κι επιβατικά και η εξομοίωση σε 36 μήνες ( από 30 και 36 αντίστοιχα ) της προθεσμίας που δίνεται στους ιδιοκτήτες αυθαίρετων κατοικιών και ακινήτων άλλης χρήσης, προκειμένου να εξοφλήσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα