800 ευρώ πρόστιμο για 4 τυρόπιτες….

Διαβάζουμε την είδηση στο news247.gr και συμμεριζόμαστε πλήρως τον φούρναρη που λέει «έλα κόψτε την πλάκα, αποκλείεται». Πώς έχει η υπόθεση:

Σε επαγγελματικό φορτηγό, γεμάτο με τιμολόγια όλα νόμιμα, κοντά 650 ΚΙΛΑ αρτοπαρασκευάσματα, βρήκαν 4 τυρόπιτες χωρίς συνοδευτικό χαρτί, που ήταν καθαρά για ιδία χρήση.

Οι ενσυνείδητοι εφοριακοί αφαίρεσαν την άδεια κυκλοφορίας, τις πινακίδες και επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 800 ευρώ για τις »ασυνόδευτες»

τυρόπιτες!

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως δήλωσε ο ίδιος ο φούρναρης, πριν από λίγες ημέρες, στο ena1.org: »Αφού με έστειλαν από τον Άννα στον Καΐάφα, στο τέλος έφαγα τόση ειρωνεία και ύβρη από τον προϊστάμενο της ΔΟΥ που με έδιωξε, παρόλο που του μιλούσα πολύ ήρεμα.’

»Τιμωρήθηκα σκληρά για 4 τυρόπιτες κι αναρωτιέμαι πόσο σκληρά θα τιμωρηθούν όσοι κλέβουν δις. Αν ποτέ τιμωρηθούν» δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

»Πρόκειται για μία κωμικοτραγική ιστορία που μας δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ελεγκτικός μηχανισμός της χώρας» ανέφερε ο κ. Χρόνης Ισαακίδης, Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας.

Άξιοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα