Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-29/10/12

Αλλαγή και διεκδίκηση

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία εβδομάδα που μας εισάγει σταδιακά στο περιβάλλον του Σκορπιού και την προετοιμασία της μεγάλης έκλειψης μέσα στον Νοέμβριο, αφού ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού μαζί με τον Ερμή, τον Β. Δεσμό και φυσικά τον Κρόνο.

Ένα μεγάλο τρίγωνο στον ουράνιο σχηματισμό, με τον Ήλιο και τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα, αλλά και την Δήμητρα, στηρίζει τα ζώδια του νερού και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, πάθη, ευσυγκίνητες

καταστάσεις και ευαίσθητες δημιουργίες.

Παράλληλα, περιγράφει προκλήσεις και διεκδικήσεις με την αντίθεση του Άρη προς τον Δία. Το άρθρο για τον Δία στους Διδύμους, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η αντίθεση θα προκαλέσει:

-Αντιπαλότητα λεκτική ή γραπτή

-Ανυπακοή και αδυναμία συνεργασίας

-Υπερβολές και αστάθεια

-Πολλές υποσχέσεις που δεν τηρούνται

-Διάσπαση σε δραστηριότητες

-Ανέφικτες απαιτήσεις σε δραστηριότητες

-Βιαστικές κινήσεις ή μετακινήσεις

-Νομικές αντιπαραθέσεις

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσες προσωπικές στιγμές μέσα στο σπίτι ή σε ένα χώρο όπου αισθάνεστε οικεία και άνετα. Επομένως επωφεληθείτε τις επόμενες ημέρες και ανανεωθείτε! Αν προσπαθείτε να τακτοποιήσετε ζητήματα σχετικά με την οικογενειακή σας περιουσία, θα μπορείτε πλέον να κάνετε ουσιαστικά βήματα. Ένα ταλέντο αναδύεται και μπορεί να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα όμορφο όνειρο που είναι απωθημένο σας. Ρομαντικές διαθέσεις, σας κάνουν ενδεχομένως να επιδιώκετε αυτό το διάστημα μία παροδική απομόνωση.

-Προσοχή στις μετακινήσεις, αφού μπορεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού να είστε απρόσεκτοι και να γίνουν ατυχείς κινήσεις. Στις διαπραγματεύσεις είστε υπερβολικοί και θα συναντήσετε αντιδράσεις από τους συνομιλητές σας, ως προς τα επιχειρήματά σας ή τις προτάσεις σας. Μία νομική διαμάχη δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή την περίοδο, γιʼ αυτό καλύτερα να την αποφύγετε.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Όμορφες δημιουργικές ιδέες, μοιράζεστε με εκείνους που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικοί. Θα ήταν ευτυχές για σας, να σας στηρίζουν ουσιαστικά, μέσα στον χώρο της εργασίας σας, όπου θα αποδώσετε τα μέγιστα. Αν έχετε κάποια ενδιαφέροντα σχέδια για την βελτίωση στη δουλειά σας, μην αμελήσετε να τα καλλιεργήσετε και να τα παρουσιάσετε. Παράλληλα, αναθερμαίνονται οι σχέσεις με τους συγγενείς σας και θα ενδιαφερθείτε για ένα ταξίδι, προκειμένου να τους συναντήσετε. Όμορφες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αξιόλογες προοπτικές σε σχέσεις ή μία συνεργασία, σας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Αν έχετε ήδη μία σχέση, μπορεί να γίνει επίσημη, αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε ένα αξιόλογο άνθρωπο και να ξεκινήσετε μία σχέση.

-Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς διαφαίνονται δαπάνες και έξοδα, που δύσκολα θα μπορείτε να περιορίσετε ή να ελέγξετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα