Όταν μεγαλώσω θέλω να…

13:09 30/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Όταν ήμαστε μικροί βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε, να κάνουμε όλα εκείνα που ήταν «απαγορευμένα» στην ηλικία μας, να δαγκώσουμε το μήλο. γιατί όπως και να το κάνουμε φίδια υπάρχουν πολλά ανάμεσά μας στην ενήλικη ζωή που είναι πρόθυμα να μας χαρίσουν τον απαγορευμένο καρπό που θα μας στείλει κατευθείαν στην αποτυχία ή τουλάχιστον έτσι μεταφράζω εγώ την επίπτωση από μία τέτοια χειρονομία.

Στη διαδικασία να γίνουμε μεγάλοι χάσαμε στιγμές από την παιδικότητα μας, τον αυθορμητισμό μας, την ειλικρίνεια,

τη σπίθα στα μάτια, τη διάθεση για ζωή και παιχνίδι. Αντικαταστήσαμε τα αγνά μας συναισθήματα με μιζέρια, δεύτερες σκέψεις, πονηριά, ρουτίνα. Αν λοιπόν, υπήρχε μία μηχανή του χρόνου και μπορούσα να γυρίσω πίσω ή και τώρα καθώς ποτέ δεν είναι αργά θα έκλεινα τα μάτια και θα ονειρευόμουν:

Όταν μεγαλώσω θέλω να έχω τους φίλους μου δίπλα μου και να περνάμε όμορφα όπως και τώρα.Όταν μεγαλώσω θέλω να ταξιδεύω περισσότερο, να γνωρίζω νέα μέρη, νέους πολιτισμούς. νέους ανθρώπους.Όταν μεγαλώσω θέλω να μην πάψω να ονειρεύομαι.Όταν μεγαλώσω θέλω να κάνω πραγματικά αυτό που αγαπώ γιατί μόνο έτσι αξίζει η ζωή.Όταν μεγαλώσω θέλω να γυρίσω πίσω νοερά και να έχουν πραγματοποιηθεί όλα όσα έχω ονειρευτεί και ευχήθηκα. Δεν είναι κακό να θες σε αυτή τη ζωή πράγματα… μην σας κάνουν να πιστεύετε το αντίθετο!
Keywords
Τυχαία Θέματα