Eurovision: Ευρωπαϊκή τρέλα για τη Μαρίνα Σάττι – Πρώτη στις μετρήσεις των φαν

Στη σκηνή του Malmo Arena ανέβηκε τη Δευτέρα (29/4) η Μαρίνα Σάττι και πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα για τη φετινή Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα της για τον διαγωνισμό της Eurovision, με τους φαν να μένουν με το στόμα ανοιχτό από τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Τέσσερις χορευτές, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ντυμένοι στα μαύρα, πλαισιώνουν τη Μαρίνα Σάττι, συνοδεύοντάς τη σε μία street dance

χορογραφία.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, σε ροζ λιλά αποχρώσεις, με τη φούστα να είναι μεταλλική και με όγκο, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλές μωβ μπότες με λουριά.

Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως αυτό το ρούχο να μην είναι η τελική επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τις live εμφανίσεις στη σκηνή της Eurovision.

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

Πρώτη η Ελλάδα στις μετρήσεις των eurofan

Μετά το τέλος της 3ης ημέρας των προβών, οι fan του διαγωνισμού ανήρτησαν βίντεο με την κατάταξή τους για τις εμφανίσεις των χωρών.

Στα περισσότερα βίντεο, η Μαρίνα Σάττι είναι πρώτη, ενώ τα σχόλια για εκείνη είναι αποθεωτικά.

Το ίδιο συμβαίνει και στο X (Twitter), με τους ξένους fan να έχουν εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση της Ελλάδας.

Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο και για πιθανή νίκη της Μαρίνας Σάττι.

According to today’s rehearsals this is our staff ranking:

1. Greece
2. Armenia
3. Malta
4. Switzerland
5. Austria
6. Czechia
7. Denmark
8.. Albania pic.twitter.com/vKJ01pFGyZ

Eurovision News (@EurovisionNewZ) April 29, 2024 Τα «σπάει» και στο Tik Tok

Παράλληλα, στο TikTok οι προβολές και τα likes για τη Μαρίνα Σάττι στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχουν εκτοξευθεί.

Συγκεκριμένα, το επίσημο βίντεο από την πρόβα της Ελλάδας έχει συγκεντρώσει 1,9 εκατομμύρια views και περισσότερα από 196.000 likes μέσα σε 24 ώρες.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Όσον αφορά την απήχηση, η απόσταση που έχει η Μαρίνα Σάττι από τους αντιπάλους της είναι χαοτική, αν σκεφτεί κανείς ότι η επόμενη χώρα σε δημοφιλία στην πλατφόρμα είναι η Ελβετία με 433.000 views και περίπου 27.000 likes.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Η ερώτηση που την έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα μπροστά στις κάμερες (Video)

Μαρίνα Σάττι: Πρώτη μέρα στο Μάλμε για τη Eurovision – Οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο (Photos)

Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου – Τι συνέβη

Keywords
Τυχαία Θέματα