Lifestyle ΣΥΡΙΖΑ: Celebrities όλου του κόσμου ενωθείτε!

Βλέπουμε με μεγάλη απορία να γίνεται λόγος για τους λεγόμενους celebrities που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

Ας ξεκαθαρίσουμε από την αρχή κάτι: το να είναι κανείς διάσημος, δεν σημαίνει ούτε ότι είναι ηλίθιος, ούτε αστοιχείωτος, ούτε ανίκανος. Δεν συμβαίνει μόνο στην πολιτική. Εδώ δεν έγινε δεκτός στο ελληνικό πανεπιστήμιο

ο Παναγιώτης Κονδύλης και ο Στέλιος Ράμφος (και θα αποφύγω να πω ποιοι έχουν γίνει δεκτοί). Προσωπικά δεν έχω υπόψη μου celebrity που να έχει χρεώσει μέσα σε έξη μήνες την χώρα πάνω από 100 δις. Για να έρθουμε στα σύγκαλά μας το θυμίζω.

Για να μην ξοδέψω όλες τις λέξεις μου σε ονόματα και διευθύνσεις, ας φρεσκάρουμε την μνήμη μας να δούμε πόσο μας έχουν κοστίσει διάφορες ιδιοφυίες, διάφορα κόμματα που ψηφίζουν μονίμως αρνητικά, διαχρονικά αντεθνικά, πόσο κοστίζουν οι ακτιβισμοί, οι υποκινούμενες καταλήψεις, οι υπερκαταχρηστικές υποκινούμενες απεργίες, οι καταστροφές του δημοσίου χώρου. Δεν έχω και επίσης υπόψη μου ανάμεσα σε αυτούς κάποιον celebrity. Όλη αυτή η ιστορία είναι κάπως κωμική: από την μια τους απαξιώνουν κι από την άλλη τους υπερψηφίζουν ενώ κάθε μέρα ασχολούνται μαζί τους. Τι ψηφίζουν; Τη φήμη. Αλλά και από τους επαγγελματίες πολιτικούς, ποιους πάλι ψηφίζουν; Τους γνωστούς, αυτούς που έχουν δει ξανά και ξανά στην τηλεόραση, όχι αυτούς που εργάζονται αφανείς και παράγουν έργο. Εν πάση περιπτώσει, αυτή η γενικευμένη υποκρισία είναι αστεία. Όποιος δεν γουστάρει celebrity, δεν τον ψηφίζει.

Δεν πέρασαν έξω από την Ευρωβουλή ο «εραστής των δυτικών προαστίων», όπως και ο Ζαγοράκης, για παράδειγμα, είδαν φως και μπήκαν! Τους ψήφισε το εκλογικό σώμα. Τον μεν πρώτο οι βεριτάμπλ ψηφοφόροι της ριζοσπαστικής Αριστεράς, τον δε δεύτερο οι Νεοδημοκράτες πάντων των …Παοκτζήδων (και του οποίου την δόξαν και αποτελεσματικότητα εζήλωσε τώρα το …ΠΑΣΟΚ).
Η τέχνη της πολιτικής είναι πολλά μαζί που καταλήγουν σε ένα: να ξέρει ο πολιτικός να κάνει τη δουλειά.

Το πτυχίο ή το μη πτυχίο είναι άχρηστο ή χρήσιμο υπό την προϋπόθεση να μπορεί να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Παρά την δημόσια κατακραυγή, στα γκάλοπ όλων των κομμάτων οι celebrities σαρώνουν. Δεν μπορεί κανένα κόμμα να αγνοήσει το γεγονός ότι ο λαός τους ψηφίζει. Είδαμε και τα κόμματα των … διανοουμένων και των διάσημων πανεπιστημιακών πόσο άνετα συμμάχησαν με τον αξιότιμο κύριο Πάνο Καμμένο των ΑΝΕΛ της ακροδεξιάς και της ψεκασμένης προόδου! Ποιος δεν θυμάται τα απείρου κάλλους ενσταντανέ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή!

Κάντε μας τη χάρη, σας παρακαλούμε!

Ας επανέλθουμε όμως στην αρχική μας απορία: όλοι διέρρηξαν τα πολυτελή τους ιμάτια για τους celebrities. Κανένας όμως όλως περιέργως δεν αντελήφθη ότι εγεννήθη celebrity ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς, το ανανεωτικό (όχι το απολίθωμα του σταλινισμού), που μετατράπηκε μέσα σε μερικούς μήνες σε κόμμα με όλα τα καλά του κομμωτηρίου: κουτσομπολιό, κακιούλες, χαριτωμενιές νύχια, απολέπιση, χωρίστρα, με όλα τα λούσα και τα καλά προικιά …

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…

Όμως δεν βρέθηκε ούτε ένας για την τιμή των όπλων…

Αντίθετα το κόμμα των Λακεδαιμονίων, δια στόματος του πρόεδρου του Βασίλη Στίγκα απέδωσε τα εύσημα στην Ολομέλεια της Βουλής στην νέα lifestyle εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «κόμμα με αξιοπρέπεια». Όπως ανέφερε, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, «Celebrities όλου του κόσμου ενωθείτε!» δεν κατέθεσε υπόμνημα για να μπλοκάρει την κάθοδο των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ, να το πω και αυτό, γιατί δεν φοβάμαι, έχει αξιοπρέπεια με τον Κασσελάκη, που δεν κατέθεσε υπόμνημα, έχει αξιοπρέπεια και αυτό είναι καλό».

Να υπενθυμίσουμε σε όσους αγαπητούς συμπολίτες μας διαθέτουν ασθενή μνήμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές. Κάποιοι, μάλιστα, ντούροι αγωνιστές της Αριστεράς και της Προόδου, υπερασπίστηκαν και τα δικαιώματα των Χρυσαυγιτών και τις καλοδεχούμενες ψήφους του Κασιδιάρη και δεν εύρισκαν αίθουσα να δικαστεί η Χρυσή Αυγή – με την κατανόηση της «μάνας Φύσσα»!

Άρα έχουμε ακόμα ένα νεοελληνικό παράδοξο: η Αριστερά της διανόησης, του πολιτισμού και τα γνωστά, ανησυχεί για τους celebrities, όχι τους δικούς της ούτε των άθραυστων τούβλων των σταλινικών, αλλά για τα «φρόκαλα» της Δεξιάς κι όχι για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κόμμα lifestyle με τρέλα και κορδέλα, φωτογραφίσεις μόδας στα σαλόνια του Κολωνακίου και στα Αfron κότερα που πλέουν στις καταγάλανες θάλασσες του Αιγαίου με ναύαρχο πηδαλιούχο…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lifestyle ΣΥΡΙΖΑ, Celebrities,Lifestyle syriza, Celebrities