Tηλεθέαση: Σάρωσε και την Τρίτη η «Γη της ελιάς» – Εκτός δεκάδας το «Survivor»

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές έκατσαν χθες βράδυ (23/1)  και παρακολούθησαν το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» η οποία κατάφερε να δει για μια ακόμη φορά τηλεθέαση με ολοστρόγγυλο δεκάρι.

Από την άλλη, ο «Σασμός» επέστρεψε στη δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων. Η απόσταση από την κορυφή τουλάχιστον για  την Τρίτη αντιστοιχούσε σε σχεδόν 210.000 τηλεθεατές.

Τρίτη επιλογή της ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen, ήταν η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» με τηλεθέαση άνω του 7,5%. 

Η «Μάγισσα»,

βρέθηκε στην τέταρτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, μια θέση πιο πάνω σε σχέση με τη Δευτέρα.  Ίδια απόδοση με τη σειρά του είχε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» του ΑΝΤ1. Το κανάλι ήταν στην πέμπτη θέση και φαίνεται ότι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. 

Το ίδιο συνέβη και με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Με τα δεδομένα των τηλεμετρήσεων ήταν ισόβαθμο με τη «Μάγισσα» και τον «Τροχό της τύχης». Είχε όμως 1.000 τηλεθεατές λιγότερους από το τηλεπαιχνίδι του Star.

Την ίδια  δυναμικότητα είχε και  η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» και το «Masterchef». Και εδώ τα δεύτερα δεκαδικά ψηφία διαμόρφωσαν την κατάταξη των προγραμμάτων στο Top 10 της ημέρας.

Στην δεκάδα μπήκε και το «Live news» αλλά και το τηλεπαιχνίδι «The chase», ενώ για μια ακόμη φορά στις τρεις βδομάδες που είναι στον «αέρα» εκτός δεκάδας έμεινε το ριάλιτι «Survivor».

Διαβάστε επίσης:

Κορυφαίο σε τηλεθέαση το Mega και την Τρίτη

Ελένη Μενεγάκη: Ερωτηματικό η συνέχεια στη συνεργασία με το MEGA

Ενημερωτικές εκστρατείες σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για επιστολική ψήφο και ευάλωτους δανειολήπτες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tηλεθέαση, Σάρωσε, Τρίτη, – Εκτός, Survivor,Tiletheasi, sarose, triti, – ektos, Survivor