Χαλκίδα: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο (Video)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου (20/01), στη Χαλκίδα όταν μια 39χρονη γυναίκα μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 43χρονο άνδρα.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε την Κυριακή (21/01) ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, η 39χρονη παρακολουθείτο από ψυχίατρο κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ τόνισε πως από την ΕΛ.ΑΣ.

χαρακτηρίστηκε ως «έγκλημα πάθους» και από αντιζηλία σκότωσε τον 43χρονο.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη-θύματος»

Θύμα και δράστρια γνωρίζονταν από παλιά, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (20/01). Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η 38χρονη παρενοχλούσε τον 42χρονο και σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. «Είμαι συντετριμμένη, ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε η σύζυγος του θύματος. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

Η 38χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει όσα είδε. Επίσης, η 38χρονη δεν έχει ομολογήσει τίποτα για την πράξη της, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως δεν βρίσκεται σε θέση να καταθέσει. Η γυναίκα θα οδηγηθεί στις 10:30 π.μ. της Κυριακής (21/01) στα δικαστήρια, ενώ αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε συνοδηγός έπειτα από ατύχημα

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου στα περισσότερα λιμάνια της χώρας λόγω ισχυρών ανέμων

Καιρός: Επιδεινώνεται η κακοκαιρία με χιόνια, βροχές και ισχυρούς ανέμους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκίδα, Υπό, 39χρονη, 43χρονο Video,chalkida, ypo, 39chroni, 43chrono Video