Χανιά: Κρίσιμη κατάσταση για το 12χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από τη θάλασσα

Παλεύει για τη ζωή του το 12χρονο αγόρι που ανασύρθηκε την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Γεωγιούπολης Χανίων.

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Οι γονείς του νεαρού αγοριού περνούν δύσκολες στιγμές και παραμένουν στο πλευρό του, στο τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Κρήτης.

Οι γιατροί

χαρακτηρίζουν την κατάστασή του δύσκολη και δίνουν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Χτες Κυριακή περίπου στη 1 το μεσημέρι ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη το 12χρονο παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

Στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το βοηθήσουν, δεδομένης της ιδιαίτερα βαριάς κατάστασής του.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Φίμωσαν και έδεσαν με αλυσίδες επιχειρηματία για να τον ληστέψουν

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής στο κέντρο της πόλης

Τρίκαλα: Εκτός κινδύνου ο 3χρονος που τον δάγκωσε φίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα