Χάρι: Καμία ανάφορά στον Κάρολο στην πρώτη εμφάνιση μετά το ταξίδι στο Λονδίνο – Αποζημίωση από τη Mirror Group για την υποκλοπή του τηλεφώνου του

Μέσα σε ένα αεροπλάνο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς με το που επέστρεψε στο Λος Άντζελες από το υπερατλαντικό του ταξίδι στο Λονδίνο, όπου είχε πάει για 24 ώρες για να δει για 45 λεπτά τον βασιλιά Κάρολο, πέταξε ξανά για το Λας Βέγκας.

Το ταξίδι στο Λας Βέγκας έγινε για να παρευρεθεί σε μια τελετή απονομής βραβείων του NFL.

Prince Harry The Duke

of Sussex present Cameron Heyward with his impressive #NFL award,Congrats Cameron.#PrinceHarry #PrinceFreakingHarry has won in life & the salt bugs on crab island is heated.#GoodKingHarry #PrinceHarryIsLoved Princess Diana is a proud mum.Go Harry! pic.twitter.com/Dnquaj9i7y

— ♛Prince Harry♛ (@SussexSquadII) February 9, 2024

Ο Χάρι δεν αναμενόταν να εμφανιστεί δημόσια μέχρι το ταξίδι του με τη Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για μια εκδήλωση των Invictus Games, αλλά σόκαρε το κοινό, καθώς έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη για να απονείμει το βραβείο Walter Payton Man of the Year.

Ο νικητής, ο αμυντικός των Pittsburgh Steelers, Cameron Heyward, ήταν εξίσου έκπληκτος όταν αγκάλιασε τον δούκα, προτού αναφωνήσει: «Ο πρίγκιπας Χάρι! Είμαι σοκαρισμένος, αυτός είναι ο πρίγκιπας Χάρι!».

Daily Mail: Η «σούπερ βρετανική ομιλία του Χάρι»

Το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ του πρίγκιπα δεν πέρασε απαρατήρητο καθώς η Daily Mail  σχολίασε την ομιλία του ως μια «σούπερ βρετανική ομιλία», γεμάτη αστεία, συγκρίνοντας το ράγκμπι με το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του καθώς το κοινό τον επευφημούσε, ο Χάρι αστειεύτηκε για το ότι οι ΗΠΑ «μάς έκλεψαν το ράγκμπι και το έκαναν δικό τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Αστειευόμενος για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί όταν δημιουργήθηκε το αμερικανικό ποδόσφαιρο, είπε, με βρετανικό χιούμορ: «Αντί να περνάτε την μπάλα προς τα πίσω, απλώς περάστε την προς τα εμπρός. Γιατί να μη φοράτε μαξιλαράκια και κράνος; Φυσικά, έχετε επίθεση και άμυνα, αυτό είναι λογικό, και γιατί να μην έχετε ανάσα κάθε 15 δευτερόλεπτα; Και ξέρεις τι; Αντί για μια σεζόν 10 μηνών, ας την κάνουμε 18 εβδομάδες. Ιδιοφυές».

«Πέρα από τα αστεία, αυτό που κάνετε μέσα και έξω από το γήπεδο είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Είστε πρότυπα για εκατομμύρια στον τρόπο με τον οποίο κουβαλάτε τον εαυτό σας και στον τρόπο με τον οποίο δίνεται πίσω. Αυτό το τελευταίο βραβείο, η ύψιστη τιμή, έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση της κοινότητάς σας και υπάρχει ένας ξεχωριστός άνθρωπος στον οποίο θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής τώρα», πρόσθεσε στην ομιλία του.

#PrinceHarry & Cam Heyward#NFLHonors #NFL pic.twitter.com/MH3Q09gF2z

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, Καμία, Κάρολο, Λονδίνο – Αποζημίωση, Mirror Group,chari, kamia, karolo, londino – apozimiosi, Mirror Group