Δημοσκόπηση Alco: Αυτοί είναι οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί – Οι συσπειρώσεις των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών

Την άποψη των πολιτών για τους υπουργούς της κυβέρνησης καταγράφει το β΄μέρος της δημοσκόπησης της Alco για λογαριασμό του Alpha.

Την κούρσα οδηγούν ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, με 30% και 15% αντίστοιχα, και ακολουθούν με 12% ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Κωστής Χατζηδάκης με 8%, ο Άδωνις Γεωργιάδης

με 7% και ο Βασίλης Κικίλιας με 4%. Ακολουθούν η Νίκη Κεραμέως και ο Μάκης Βορίδης με 3%, ο Χρήστος Σταικούρας και ο Γιώργος Γεραπετρίτης με 2% και η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κώστας Σκρέκας με 1%.

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ προηγείται ο Νίκος Δένδιας με 49% και ακολουθούν με 36% ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Κωστής Χατζηδάκης με 21% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 19%.

Στο ερώτημα για το αν οι ευρωεκλογές θα είναι μια ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας το 48% λέει όχι και το 47% λέει ναι. Το ίδιο ερώτημα στους αναποφάσιστους το 63% λέει ναι και το 28% λέει όχι.

Όσον αφορά τις συσπειρώσεις των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών, η ΝΔ έχει ποσοστό 65%, το ΣΥΡΙΖΑ 56% και το ΠΑΣΟΚ 80%.

Στην ερώτηση για το τι ψήφισαν οι αναποφάσιστοι τον Ιούνιο του 2023 το 40% είχε ψηφίσει ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ το 16%, το ΠΑΣΟΚ το 8% και το 6% Σπαρτιάτες.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Ευρύτερη συμφωνία, όχι μόνο στην αλλαγή του άρθρου 16, αλλά και στο περιεχόμενό του

Ο Κούλογλου απαντά στην επίθεση Μαρινάκη και θέτει δύο ερωτήματα

Χρυσοχοΐδης: Επεκτείνεται το panic button σε όλη την Ελλάδα – Συνάντηση με εκπροσώπους ΜΚΟ για την βία κατά των γυναικών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοσκόπηση Alco, Δένδιας, Πιερρακάκης,dimoskopisi Alco, dendias, pierrakakis