Δούκας, Κούλογλου, Κόκκαλης στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς (Photos)

Με σύνθημα «η πολιτική επιστρέφει» και την ομιλία του Αλέξη Χαρίτση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο μετά τις 18.00  η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστερας στο ΣΕΦ.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ξεκίνησαν με τη συγκρότηση του τιμητικού προεδρείου και  με χαιρετισμούς του Παλαιστίνιου Πρέσβη, του Δημήτρη Χριστόπουλου για το κράτος δικαίου, φοιτήτριας για το φοιτητικό κίνημα και εκπροσώπου των αγροτών.

Το τιμητικό προεδρείο συγκροτούν ο Παύλος Κλαυδιανός, αγωνιστής του αντί διδακτορικού αγώνα, η Γιώτα Λαζαροπούλου, συνδικαλίστρια και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομενων

Εθνικής Τράπεζας, η Χριστίνα Μανουσίδου, μέλος ΔΣ φοιτητικού συλλόγου Πάντειου, ο Γιώργος Πατρόπουλος, αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, ψυχολόγος και μέλος του φεμινιστικού και ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος και ο Νίκος Βούτσης, πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.

Το παρών έδωσαν πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου και Πέτρος Κόκκαλης, ο Νίκος Μπίστης, ο Κώστας Πουλάκης, ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης αλλά και ο πρώην γραμματέας της νεολαίας του κόμματος, Κωνσταντίνος Βλαχάκης. Στη πρώτη σειρά των καλεσμένων βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την κατάσταση του σιδηροδρόμου μετά το νέο συμβάν στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισας

Τέμπη: Διαψεύδει κυβέρνηση και Τριαντόπουλο ο συντονιστής της Πυροσβεστικής, «καμία συμμετοχή στο μπάζωμα»

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζεύγος Μαυρομμάτη-Βενιέρη

Keywords
Τυχαία Θέματα