Ερμού: Στα τυφλά επέλεξε την 22χρονη ο δράστης – Στη ΜΕΘ μετά το χειρουργείο η κοπέλα

Τυφλή ήταν η επίθεση που δέχτηκε η 22χρονη κοπέλα το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερμού, με τον δράστη να επιλέγει τυχαία εκείνη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της επίθεσης δεν γνώριζε το θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη άμεσα, έχει ψυχιατρικά προβλήματα και ξέσπασε κατά της κοπέλας, για την οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «τον παρακολουθούσε».

Η άτυχη 22χρονη εκείνη την ώρα περπατούσε

κατευθυνόμενη σε κατάστημα της περιοχής, όπου εργάζεται.

Η νέα γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία όλα πήγαν καλά και μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ. Έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Δεν φαίνεται πάντως να κινδυνεύει η ζωή της, και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Είχε αιμορραγία από δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς που φαίνεται να έχουν γίνει από μεγάλο μαχαίρι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο δράστης δεν τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση, καθόταν ακίνητος και κοίταζε τη γυναίκα που προσπαθούσε να μπει στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια. Κατά άλλη μαρτυρία, μετά την επίθεση άφησε το μαχαίρι κάτω καθώς κι ένα σακίδιο που είχε στον δρόμο, περιμένοντας να τον συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Μηχανοδηγός «αδειάζει» Καραμανλή – «Είναι το πιο χυδαίο ψέμα που έχουμε ακούσει» (Videos)

Φωτιά σε βαγόνι του προαστιακού Λάρισας – Θεσσαλονίκης – «Κόλλησαν» τα φρένα (Video)

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερμού, 22χρονη, ΜΕΘ,ermou, 22chroni, meth