Ινδία: Με Ριάνα, Ζάκερμπεργκ και Ιβάνκα Τραμπ γιορτάζει ο μαικήνας Μουκές Αμπάνι τον επικείμενο γάμο του γιου του (Videos)

Εξέχουσες διασημότητες κάλεσε ο επιχειρηματίας με την μεγαλύτερη περιουσία στην Ασία, Μουκές Αμπάνι, για να γιορτάσει τον γάμο του γιου του. Οι χλιδάτες εκδηλώσεις και η επίδειξη πλούτου που κάνει με αφορμή τον επικείμενο γάμο σχολιάστηκαν και επικρίθηκαν καθώς την ίδια στιγμή η πλειοψηφία των συμπολιτών του ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, ο ιδιοκτήτης της Meta Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η Ιβάνκα Τραμπ, ήταν μεταξύ των πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων στον

κόσμο, που βρίσκονται σήμερα Παρασκευή στην Ινδία στις χλιδάτες εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο επιχειρηματίας.

अंबानी भाई ने मिर्ची बड़े के मामले में मारवाड़ियों को पीछे छोड़ दिया है।#MukeshAmbanipic.twitter.com/mvJBiggk2l

— The डांग वॉरियर (@Rampuradarbar) March 1, 2024

Φωτογραφίες που δημοσίευσαν ινδικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν την άφιξη της Ριάνας, του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ και της συζύγου του Πρισίλα Τσαν, όπως και της Ιβάνκας Τραμπ, της μεγαλύτερης κόρης του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Τζαμναγκάρ, στην πολιτεία Γκουτζαράτ, στη δυτική Ινδία.

Η Rihanna, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της τον Αύγουστο, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εκδηλώσεις, καθώς θα τραγουδήσει δημοσίως για πρώτη φορά από το Superbowl τον περασμένο χρόνο, γράφουν ινδικά ΜΜΕ.

Charter jets for tycoons and celebrities, a performance by Rihanna and directions to don ‘jungle fever’ outfits when visiting an animal rescue center — that's how billionaire Mukesh Ambani is kickstarting a big fat Indian wedding celebrations for his son https://t.co/8r5A5LferX pic.twitter.com/Q0DZAsZQL4

Reuters (@Reuters) March 1, 2024

Σύμφωνα με την India Today, στην τραγουδίστρια της R&B προσφέρθηκε αμοιβή ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Ιδιοκτήτες πολυεθνικών, αστέρες του Χόλιγουντ και πολιτικοί αξιωματούχοι αναμένεται επίσης να δώσουν το «παρών» στην πολυτελή γιορτή, που οργάνωσε ο Αμπάνι.

Two well raised kids who choose to flaunt their humility over wealth ! #AnantAmbani #RadhikaMerchant #anantradhikaprewedding #AnantRadhikaWedding#RohitSharma #MukeshAmbani #AmbaniWedding #ViratKohli #HardikPandya #MSDhoni

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ινδία, Ριάνα Ζάκερμπεργκ, Ιβάνκα Τραμπ, Μουκές Αμπάνι, Videos,india, riana zakerbergk, ivanka trab, moukes abani, Videos