Εφιαλτικές εικόνες από Παλαμά: 90χρονη περιμένει για ώρες πάνω σε ένα τραπέζι τη σωτηρία της (Photos – Videos)

Σε μία απέραντη λίμνη έχει μετατραπεί ο νομός Καρδίτσας για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια. Οι εικόνες που έρχονται από τις πλημμυροπαθείς περιοχές είναι εφιαλτικές. Μια ηλικιωμένη περιμένει με τις ώρες βοήθεια πάνω σε ένα τραπέζι ενώ το το μόνο που θυμίζει ότι στην περιοχή υπάρχουν σπίτια είναι οι… στέγες τους.

Oι κάτοικοι του Παλαμά έχουν σκαρφαλώσει στα κεραμμύδια για να σωθούν ενώ η 90χρονη ΑμεΑ περιμένει βοήθεια εδώ και ώρες, έχοντας ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι, καθώς το

σπίτι της έχει πλημμυρίσει.

Έκκληση από την εγγονή της για βοήθεια

Η εγγονή της απηύθυνε έκκληση για βοήθεια το πρωί της Πέμπτης (7/9), αναφέροντας ότι η γιαγιά της εκείνη την ώρα περίμενε ήδη για 6 ώρες, προκειμένου το κράτος να κάνει κάτι.

«Υπάρχουν πολίτες που είναι πάνω από έξι ώρες με το νερό πάνω από τη μέση τους», ανέφερε η κοπέλα στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος».

Ξεσπά η εγγονή της 90χρονης: «Δεν μπορεί να έρθει μια βάρκα;»

«Η γιαγιά μου βρίσκεται πάνω από το τραπέζι, είναι ΑμεΑ, είναι χωρίς φάρμακα, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς καμία βοήθεια. Περιμένει πάνω από έξι ώρες πάνω στο τραπέζι», πρόσθεσε.

«Παίζουμε με τα λεπτά και τις ώρες» υπογράμμισε η εγγονή της 90χρονης.

«Είμαστε καταμεσής της Ελλάδας και δεν μπορεί να έρθει ένα μέσο, μια βάρκα; Είμαστε στο έλεος του Θεού. Μιλάμε για λεπτά και για ώρες. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσες ώρες στο νερό σίγουρα θα πάθει υποθερμία. Παίζουμε με τα λεπτά και τις ώρες» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Blue Horizon: Επειδή ήταν «κανένας» και όχι κάποιος επώνυμος – Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της εταιρείας

Κακοκαιρία Daniel: 100 εγκλωβισμένοι σε σπίτια στα Mεγάλα Καλύβια Τρικάλων (Photos – Video)

Κακοκαιρία Daniel- Βόλος: Κάνουν ουρές για μια… στάλα νέρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εφιαλτικές, Παλαμά, 90χρονη, Photos – Videos,efialtikes, palama, 90chroni, Photos – Videos