Ελεωνόρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη» (Video)

Τα συναισθήματα που της προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε η Ελεωνόρα Μελέτη μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη βαθιά συγκίνηση αλλά και τη δικαίωση που ένιωσε για το γεγονός ότι κάποιο άλλο άτομο εκτός της ιδίας μίλησε για τη δύσκολη εκείνη περίοδο που βίωσε τον καιρό που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη

ανάλυσή της. Για εμένα ονομάζεται “δικαίωση”, “ανακούφιση”, “θεραπεία”. Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρεται στην περίοδο του Πρωινού Καφέ όχι στη εκπομπή ή στο κανάλι και ναι ο Τύπος ήταν ο κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτήν την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία κι ας εστιάσουμε σε αυτό.

Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μία Κατερίνα Γκαγκάκη να μιλά για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι ότι ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο χάρη σε αυτήν την τραυματική εμπειρία είδα τι δεν θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ» έγραψε η Ελεωνόρα Μελέτη.

«Ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεωνόρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ»

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη, καλεσμένη στο «Πρωινό ΣουΣού» επιβεβαίωσε όσα είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη περί bullying.

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπους και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου γαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε για 15, 17 χρόνια πίσω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι η Ελεονώρα αναφερόταν στους δημοσιογράφους. Ήταν μια εποχή που το ότι έφυγε η Μενεγάκη από τον Πρωινό Καφέ ήταν μεγαλειώδες. Ήταν είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά, όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με έναν άλλο άνθρωπο, που έπρεπε να γίνει Ελένη Μενεγάκη και να υποστηρίξει το συγκεκριμένο format με τον ίδιο τρόπο.

Ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν “σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα”. Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό που ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της. Ήταν αρκετά μουδιασμένη τον πρώτο καιρό.

Η έννοια του bullying τότε, δεν υπήρχε. Με την Ελεονώρα έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Ένα από τα πράγματα που την ενοχλούσαν περισσότερο ήταν ο τρόπος που ο Τύπος το αντιμετώπιζε. Τότε ήταν βαρύ το να σε κρίνουν. Ήταν βούτυρο στο ψωμί και ιδανική περίπτωση. Έχω φωνάξει πολύ και έχω έρθει σε σύγκρουση με συντάκτες για την Ελεονώρα. Ήταν άδικοι».

Διαβάστε επίσης:

Βικτώρια Καρύδα: Ξανά στην πασαρέλα 7 μήνες μετά τη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της

Ρόμπι Γουίλιαμς: Μίλησε για τη μάχη του με την ανορεξία – «Έτρωγα μόνο μια μπανάνα την ημέρα»

Αντζελίνα Τζολί: «Η Γάζα ομαδικός τάφος, οι παγκόσμιοι ηγέτες συνένοχοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεωνόρα Μελέτη, Έκλαψα, Κατερίνα Γκαγκάκη Video,eleonora meleti, eklapsa, katerina gkagkaki Video