Και ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα (Photo)

«Θέλω να κλείσω την εκδήλωση με ευχαριστίες. Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο για την παρουσία και την ομιλία του, αλλά και για την εμπιστοσύνη που με έχει τιμήσει τα τελευταία χρόνια», ανέφερε ο Δημήτρης Τσιόδρας κλείνοντας την εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος».

Ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές για μία θέση στις Βρυξέλλες, είδε τον χώρο του Μεγάρου Μουσικής να «γεμίζει» από πολιτικούς, υπουργούς

και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Μέσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος απέχει από τα πολιτικά γεγονότα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Dimitriadis (@dimitriadis_gr)

Όπως ήταν φυσικό ο πρώην δημοσιογράφος, ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, σημειώνοντας ότι υπήρξε επίσης συνεργάτης του σε δύσκολες εποχές, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους ανθρώπους που παρουσίασαν το βιβλίο, δηλαδή τους Αβραμόπουλο, Δήμα, Δαμανάκη και Διαμαντοπούλου, καθώς και την ειδική σύμβουλο του πρωθυπουργού, Αριστοτελία Πελώνη, που είχε την ευθύνη του συντονισμού της συζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική για Τέμπη: 210 άτομα εκτός ΑΣΕΠ και κυρίως από Σέρρες είχε προσλάβει ο ΟΣΕ (Video)

Βουλή: Τι προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για γεωργία, αλιεία και κτηνοτροφία

Γάμος ομοφύλων: Η προσωπική εξομολόγηση Μπάρκα και το σχόλιο Χρηστίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρηγόρης Δημητριάδης, Δημήτρη Τσιόδρα Photo,grigoris dimitriadis, dimitri tsiodra Photo