Οι «συνήθεις ύποπτοι» πρώτοι σε τηλεθέαση το Σαββατοκύριακο

Μοτίβο κατάταξης ίδιο με αυτό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου διαμορφώθηκε το διήμερο που μας πέρασε. Πρώτο σε προτιμήσεις το Σάββατο ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και την Κυριακή επικράτησε το «Famagusta».

Το ίδιο συνέβη και τις δύο ημέρες για το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα. Το Σάββατο δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα ήταν ο «Τροχός της τύχης» και την Κυριακή ο «Εκατομμυριούχος». Αλλά και στην τρίτη θέση τηλεπροτιμήσεων η κατάταξη ήταν ολόιδια.

Η ηθογραφική κωμωδία «Η θεία από το Σικάγο» στο σαββατιάτικο prime time

του Mega, ψηφίστηκε τέταρτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας και πέμπτη επιλογή ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η εκπομπή «Kitchen lab» του Άκη Πετρετζίκη ήταν παρούσα και τις δύο ημέρες του γουίκεντ. Το Σάββατο ήταν έκτη επιλογή των τηλεθεατών και την Κυριακή αν και με σχεδόν ίδια τηλεθέαση βρέθηκε στην δέκατη βαθμίδα, λόγω διαφορετικών συνθηκών ανταγωνισμού και συγκέντρωσης τηλεθεατών.

Την Κυριακή τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα ήταν το «Survivor» και στα αξιοσημείωτα της ημέρας το πλασάρισμα στην όγδοη θέση του Top, το πρώτο επεισόδιο της νέας αστυνομικής κοινωνικής σειράς «Ο Σκαραβαίος» του Alpha, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen. Η πρεμιέρα τράβηξε την προσοχή 529.000 τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Σταθερά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega το Σαββατοκύριακο

Διατήρησε τις δυνάμεις της και παρέμεινε πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» και την Παρασκευή

Τηλεθέαση: Στην κορυφή το Mega για την Παρασκευή (πίνακας)

Keywords
Τυχαία Θέματα