Καίτη Φίνου για Γαρδέλη: «Μαγκιά να πάει σε ψυχιατρείο – Ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη»

Στην περιπέτεια που περνά το τελευταίο διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης τόσο με την ψυχική του υγεία όσο με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε η Καίτη Φίνου.

Η ηθοποιός που κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί στενά μαζί του ξέσπασε μέσω δυο αναρτήσεων στο Instagram, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το «σύστημα» και τα μέσα που χρησιμοποιούν κάποιοι συνάδελφοί της στον χώρο.

«Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την “μαγκιά»” να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων

και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις… Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολλή αγάπη!», έγραψε στο πρώτο της story η Καίτη Φίνου.

Λίγες ώρες μετά, η ηθοποιός επανήλθε με νέα ιστορία, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη δεκαετία του ’80 στην οποία ποζάρει μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Στάθη Ψάλτη και τη Ρένα Παγκράτη.

«Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως τόσο η Καίτη Φίνου όσο και ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο αείμνηστος Στάθηε Ψάλτης και άλλοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκασέτες τη δεκαετία του ’80, για τις οποίες έχουν κατά καιρούς «κακοχαρακτηριστεί».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επέστρεψε στο «Late Show», όρθιο τον υποδέχτηκε το κοινό (Video)

«Πρωτιά» για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ: Ψηφίστηκε ως πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου – Εκτονώνομαι πολύ στη σκηνή» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καίτη Φίνου, Γαρδέλη, Μαγκιά, Στάθης, Ρένα,kaiti finou, gardeli, magkia, stathis, rena