Κάρα Ντελεβίν: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της – Κατέρρευσε η στέγη

Το σπίτι της Κάρα Ντελεβίν στο Studio City της Καλιφόρνια, καταστράφηκε από τις φλόγες νωρίς το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας την κατάρρευση της οροφής και φαινομενικά οδήγησε στον θάνατο των δύο γατών του μοντέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, οι πυροσβέστες έσπευσαν στη μεγάλη φωτιά στο πίσω μέρος του σπιτιού της.

Το

μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο την Πέμπτη, όπου εμφανιζόταν ως Sally Bowles στο Cabaret στο Playhouse Theatre. Δεν είναι σαφές ποιος ήταν στο σπίτι, αλλά η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι ένας ένοικος υπέστη ελαφρά δύσπνοια από την εισπνοή καπνού.

Cara Delevingne’s $7M LA home catches massive fire, at least one person injured https://t.co/kMBcCveEpe pic.twitter.com/iIRm2la1Wc

New York Post (@nypost) March 15, 2024

Η σταρ μπήκε στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής για να μοιραστεί την ευγνωμοσύνη της σε όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτή την έκτακτη ανάγκη. «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που παρείχαν βοήθεια», έγραψε.

"Obrigada do fundo do meu coração a todos os bombeiros e pessoas que apareceram para ajudar."

– Cara Delevingne em novas atualizações em seu Instagram. pic.twitter.com/rOH0At6nWD

— Portal Delevingne BR (@portalcaradbr) March 15, 2024

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με δύο από τις γάτες της, καθώς τα κατοικίδια ενδέχεται να χάθηκαν στη φωτιά. «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό αγαπήστε αυτό που έχετε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με ένα emoji με ραγισμένης καρδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Καρβέλα για την αποτοξίνωσή της: «Η μαμά μου με πήγε για μια μέρα κι έμεινα 33»

Νίκος Οικονομόπουλος: Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του για σήμερα και αύριο – Ποιος είναι ο λόγος

Μίνως Θεοχάρης: Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρα Ντελεβίν, Φωτιά, – Κατέρρευσε,kara ntelevin, fotia, – katerrefse