Μαρία Αλιφέρη: Θα είναι μια από τους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ με καταλυτικής σημασίας ρόλο (photo)

Για καιρό η Μαρία Αλιφέρη είχε βρεθεί τηλεοπτικώς στη «γωνία» διότι κατά την ίδια κάποιοι την είχαν εξαφανίσει τηλεοπτικά επειδή την θεώρησαν «σύμβολο του κατεστημένου».

Φαίνεται όμως πως τα πράγματα αλλάζουν. Η Μαρία Αλιφέρη θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική εμφάνιση έπειτα από μακρά περίοδο «σιωπής» μέσα από την καθημερινή σειρά «Οι Πανθέοι» του ΣΚΑΪ.

Η Αλιφέρη- και με κεντρικό ρόλο ταινία επικοινωνιακής καμπάνιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ η οποία βρίσκεται

ήδη στον «αέρα»- θα κάνει την Καλή, σύζυγος του εξαφανισμένου Θαλή Πανθέου, αδερφού του πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση, έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που θα ξεκλειδώσει μυστικά του παρελθόντος.

Ζει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά η εμφάνισή της θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή και το μέλλον των Πανθέων.

Την αλήθεια για τη ζωή της γνωρίζει μόνον η ανιψιά της η Χρυσοστόμη, η μόνη που γνωρίζει τον δικό της πόνο, ταυτόχρονα την κρατά μακριά από όλους τους Πανθέους για να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για εκείνους, περιγράφει το χαρακτήρα της η Μαρία Αλιφέρη για την ηρωίδα της τονίζοντας ότι «η εκπλήρωση της κατάρας των Πανθέων θα φέρει τη λύτρωση της. Ίσως όμως και την καταστροφή της Καλής».

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Ποιο outfit ταιριάζει σε μια συνέντευξη για δουλειά;

«MEGA Stories»: Η πρώτη εκπομπή της σεζόν είναι αφιερωμένη στη ζωή του Αντώνη Καργιώτη (video)

Siena International Photo Awards 2023: Αυτές είναι οι φωτογραφίες της χρονιάς (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα