Με πρωτιά τηλεθέασης «άνοιξε» τον Φεβρουάριο το Mega

Άνετη επικράτηση στην κούρσα τηλεθέασης κατάφερε το Mega την Πέμπτη βελτιώνοντας το μερίδιό του, συγκριτικά με εκείνο της Τετάρτης.

Δεύτερος σε προτιμήσεις, στο σύνολο της ημέρας, εμφανίζεται στις μετρήσεις της Nielsen για την ημέρα, ο Alpha καθώς αύξησε την απόδοση του κατά 1,1% εν αντιθέσει με τον ΑΝΤ1 ο οποίος από δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών

πέρασε στην τέταρτη θέση, καταγράφοντας απώλειες μιάμισης ποσοστιαίας μονάδας.

Το Star χάρη στην αυξημένη, συγκριτικά με την Τετάρτη, απόδοση του «Masterchef» απέσπασε το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης με μεταβολή 1,8%.

Χωρίς το «Survivor» ο Σκάι στο μενού της Πέμπτης είδε το μερίδιο του να συρρικνώνεται κατά 3,4%, περνώντας στην περιοχή με τα μονοψήφια μερίδια. Κέρδισε πόντους η ΕΡΤ1 και το μερίδιο της διαμορφώθηκε στο 5,8%, χάρη εν μέρει στην απόδοση του «Στούντιο 4», της «Παραλίας» και του επαναληπτικού επεισοδίου της σειράς «Ηλέκτρα».

Το Open «είδε» το νούμερο 4 στο κύριο τμήμα του μεριδίου του, στο 2,5% ήταν εκείνο του Μακεδονία TV, το μερίδιο της ΕΡΤ3 ήταν ελάχιστα βελτιωμένο και της ΕΡΤ2 «έπιασε» τον άσσο.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλες ιδέες

Ψωμιάδης: Χαμός στο Πρωινό – «Καλά, εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο» (Video)

ΕΡΤ: Λίγο κρασί, λίγο σολωμό και «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» για την ΕΡΤ3

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φεβρουάριο, Mega,fevrouario, Mega