Ντέρμπι κορυφής στη Super League: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

H 18η αγωνιστική της Super League είναι η αγωνιστική του μεγάλου αθηναϊκού ντέρμπι: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς-φωτιά για την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ανακοινώσει αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Όπως έχει προκύψει από το

ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών οι Σιντιμπέ και Μάνταλος έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του “Πελάδο” για το ντέρμπι κόντρα στους “πράσινους”

Στον αντίποδα όλα δείχνουν πως από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Κώστας Γαλανόπουλος που έχει αισθανθεί ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Επίσης εκτός είναι και οι Ζίνι, Μουκουντί, Μοχαμάντι και Χατζισαφί λόγο διεθνών υποχρεώσεων.

Από την άλλη, η επιστροφή του Σέκενφελεντ είναι κομβική για τα πλάνα του Τούρκου τεχνικού σε ότι αφορά την επιλογή ενδεκάδας και τακτικής προσέγγισης, ενώ μένει να δούμε αν θα κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα ο Δημήτρης Λημνιός. Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, ο Μπρινιόλι που τέθηκε και εκτός ομάδας, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Τσέριν. Πρόβλημα και με τον Γερεμέγιεφ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

Ο αγώνας ΑΕΚ – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Cosmote Sport 1HD.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 13 Ιανουαρίου
Ατρόμητος- ΟΦΗ 1-1
Λαμία- Πανσερραϊκός 0-2

Κυριακή 14 Ιανουαρίου
15:00 Παναιτωλικός- ΑΡΗΣ
17:00 Κηφισιά- Ολυμπιακός
17:30 Αστέρας Τρίπολης- Βόλος
20:30 ΑΕΚ- Παναθηναϊκός
20:30 ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε επίσης:

Εθνική πόλο γυναικών: «Λύγισε» την Ιταλία και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Παναθηναϊκός για Μπρινιόλι: «Οι απαιτήσεις του έγιναν δεκτές, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο»

«Τέλος» ο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντέρμπι, Super League, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός,nterbi, Super League, aek-panathinaikos