Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλάει για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη του εμφάνιση μετά τα προβλήματα υγείας στο παλάτι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ανάρρωση της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβλήθηκε σε εγχείριση στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο μήνα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντα ως οικοδεσπότης σε εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου απένειμε περισσότερα από πενήντα μετάλλια αντικαθιστώντας τον βασιλιά Κάρολο, που κάνει θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

έκανε δημόσια εμφάνιση αφότου ήρθαν στο φως τα προβλήματα υγείας της συζύγου του και του πατέρα του.

Σύμφωνα με την Πατρίτσια Σπρους, που ήταν μεταξύ των ατόμων που τιμήθηκαν από τον πρίγκιπα στην εκδήλωση, ο Ουίλιαμ μοιράστηκε μαζί τους την εξέλιξη της ανάρρωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, το κάστρο είναι απίστευτο, όλοι ήταν τόσο αξιαγάπητοι και εμείς πολύ προσεκτικοί με όλα», έγραψε στον λογαριασμό της στα social media η Πατρίτσια Σπρους, προσθέτοντας:  «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε ότι η Κάθριν έχει δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες που την προσέχουν και είναι καταπληκτικές και ευγενικές».

Ο διάδοχος του θρόνου μιλώντας στους προσκεκλημένους ανέφερε: «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων».

«Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω για τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης προς την Κάθριν και τον πατέρα μου, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες. Είναι πολύ σημαντικά για μας. Τις τελευταίες εβδομάδες εστίασα την προσοχή μου σε ιατρικά ζητήματα και νόμιζα πως για να ξεφύγω από όλα αυτά θα χρειαζόμουν αεροδιακομιδή», ανέφερε από το πόντιουμ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Την ίδια ώρα η Κάθριν Μίντλετον παραμένει στο Άντελαϊντ του Ουίνδσορ, όπου θα αναρρώσει και υπολογίζεται ότι δεν θα επιστρέψει σε δημόσια καθήκοντα παρά μετά το Πάσχα.  

Διαβάστε επίσης

Διάστημα: Αστρονόμοι εντόπισαν «σούπερ – Γη» που πιθανόν έχει ζωή (Video)

«Θαύμα» στις Φιλιππίνες: Κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό 60 ώρες μετά τη φονική κατολίσθηση (photos/video)

Ελβετία: Ανδρας με τσεκούρι και μαχαίρι κρατούσε ομήρους σε τρένο – Τον σκότωσε η αστυνομία (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα