«Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν»: Παραλήρημα Στίγκα μετά το «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο

Σε… δυνάμεις του σκότους που απέκλεισαν τους «Σπαρτιάτες», αναφέρεται ο πρόεδρος του κόμματος για «μπλόκο» από τις ευρωεκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου.

«Τελικά οι δυνάμεις του σκότους με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικράτησαν της ανεξάρτητης σε εισαγωγικά δικαιοσύνης…» ανέφερε σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής.

«Πρώτη φορά στα χρονικά με καταχθόνιες μεθοδεύσεις αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές. Ο αρχιερέας της διαπλοκής

Κυριάκος Μητσοτάκης απαξιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει την μάσκα της δημοκρατίας κρύβονταν την ανάποδη αλήθεια. Οι “Σπαρτιάτες” παραμένουμε πιστοί στα προτάγματα των προγόνων μας», κατέληξε.

Νωρίτερα το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) την τελική λίστα των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σε αυτή δεν υπάρχει το κόμμα των Σπαρτιατών. Ως υπομνήματα κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών είχαν καταθέσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά. Συνολικά κόπηκαν 15 κόμματα από τις ευρωεκλογές.

Με ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου πήραν εισιτήριο για συμμετοχή στις ευρωεκλογές τα 31 κόμματα, ενώ εκτός έμειναν οι Σπαρτιάτες και άλλα 14 κόμματα.

Υπενθυμίζεται πως κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στην ευρω-κάλπη έχουν καταθέσει υπομνήματα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά, υποστηρίζοντας ότι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος είναι ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης.

Διαβάστε επίσης:

Αμετανόητος ο Φλώρος για την επίθεση στον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης – «Μου έβρισε την μητέρα, του έκανα κεφαλοκλείδωμα» – Κρατείται στη ΓΑΔΑ

Κυριάκος Βελόπουλος: Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Έντονες αντιδράσεις των κομμάτων για το πρωτοφανές επεισόδιο με ξύλο στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραλήρημα Στίγκα, Άρειο Πάγο,paralirima stigka, areio pago