Όλα όσα λένε στο ΠΑΣΟΚ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Παρασκήνιο και αντιδράσεις


Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν το Συνέδριο αποφεύγουν να σχολιάσουν στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη εξ αρχής έχουν κρατήσει αποστάσεις από τα όσα γίνονται στον χώρο του αντιπάλου τους για τη 2η θέση στις ευρωπαϊκές εκλογές. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr στο

Κίνημα θεωρούν αναμενόμενα τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ήταν θέμα ημερών να υπάρξει και αυτή η ένταση», λένε.

Μάλιστα, αυτό που δυσκολεύονται να κατανοήσουν στο ΠΑΣΟΚ είναι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν. «Ο Στέφανος Κασσελάκης τους είχε προειδοποιήσει ότι θα έθετε εκ νέου θέματα όπως το όνομα, το λογότυπο, τη δομή και την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος», λέει στο topontiki.gr κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ακολουθεί την στρατηγική του, η οποία δεν είναι άλλη από το να παρουσιάσει το κόμμα του ως παραγωγική πολιτική δύναμη αλλά και να αποκτήσει τους δεσμούς του με την κοινωνία. 

Οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ άλλωστε δεν έχουν αλλάξει και στο πλαίσιο αυτό έχουν βάλει γερά τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές με τα ονόματα που θα στελεχώνουν την ευρωλίστα να ανακοινώνονται βήμα – βήμα από αυτήν την εβδομάδα. 

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρος:

Δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές.Σημαντική αύξηση των ποσοστών του (τέτοια που να πιστοποιεί ότι είναι σε τροχιά δυναμικής ανόδου).Στις επόμενες εθνικές εκλογές να είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που θα αμφισβητήσει τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Λίνα Μενδώνη: «Στο Βρετανικό Μουσείο τα αριστουργήματα του Φειδία έγιναν ντεκόρ για το ντεφιλέ»

Μάρκος Χατζησάββας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι έχουν μάθει να αντιπροσωπεύουν εσαεί και παντού τα μέλη»

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: 17 από τα 23 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν έκτακτη συνεδρίαση για τις κινήσεις Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ – Παρασκήνιο,ola, pasok, syriza – paraskinio