Ολλανδία: Τρεις νεκροί από πυρά ενόπλου στο Ρότερνταμ – Συνελήφθη ο δράστης (Videos)

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα — μια 14χρονη έφηβη, η μητέρα της και ένας εκπαιδευτικός — όταν ένας 32χρονος άνδρας άρχισε να πυροβολεί σε ένα σπίτι και στη συνέχεια σε ένα νοσοκομείο στο Ρότερνταμ, στη νοτιοδυτική Ολλανδία, ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία.

Το 14χρονο κορίτσι, που έφερε βαριά τραύματα μετά τον πυροβολισμό σήμερα μέσα σε σχολική αίθουσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και σε παρακείμενο σπίτι στο Ρότερνταμ, κατέληξε, αυξάνοντας σε τρεις τους νεκρούς από την επίθεση αυτή.

«Το 14χρονο κορίτσι που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς

στο Heiman Dullaertplein κατέληξε. Η μητέρα του, 39 ετών, κάτοικος του Ρότερνταμ, επίσης έχασε τη ζωή της σε αυτό το περιστατικό», αναφέρει η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε ένα σπίτι και συνέχισε την επίθεσή του εισβάλλοντας σε μια αίθουσα του κοντινού πανεπιστημιακού ιατρικού κέντρου.

Chaos #schietpartij #Rotterdam, verkeer staat vast, politie en ambulances, mogelijk nog 2e schutter pic.twitter.com/13E7Zb9Ukc

— Jeannette (@netje9) September 28, 2023

Αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρικό κέντρο σε αναζήτηση του υπόπτου, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ψηλός άνδρας με στρατιωτική ενδυμασία. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Η αστυνομία αρχικά τόνισε ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Το ANP, επικαλούμενο τις αρχές, ανέφερε ότι ένας τρίτος άνθρωπος τραυματίστηκε επίσης.

@RDStad Man opgepakt het Erasmus mc #Chaos #Rotterdam pic.twitter.com/iSW7vqjFRa

— Denny Huismann (@Huismann033) September 28, 2023

Οι τοπικές αρχές ασφαλείας ανέφεραν ότι ξέσπασε φωτιά στο σπίτι που σημειώθηκε η επίθεση, η οποία στη συνέχεια κατασβέστηκε. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ξέσπασε φωτιά και μέσα στο πανεπιστήμιο.

Διαβάστε επίσης:

Michael Gambon: Πέθανε ο Albus Dumbledore των ταινιών Harry Potter

Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να ταξιδέψει κάποιος στην Ευρώπη – Οι προτάσεις του CNN (photos/videos)

Άντονι Μπλίνκεν: Παίζει κιθάρα και τραγουδάει σε εκδήλωση «για την ειρήνη και τη δημοκρατία» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολλανδία, Δύο, Ρότερνταμ – Καταζητείται, Videos,ollandia, dyo, roterntam – kataziteitai, Videos