ΠΑΣΟΚ: Με στόχο «το 2 στα 2» για να επιβεβαιώσει την υπεροχή του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Να σταλεί το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για τα καλά στην πολιτική σκηνή της χώρας μέσω των εκλογών της αυτοδιοίκησης θέλουν να στείλουν στην Χαριλάου Τρικούπη μετά τις εκλογές της Κυριακής.

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη υπογραμμίζουν την ανάγκη να κάνει το ΠΑΣΟΚ το «δύο στα δύο» στους μεγάλους δήμους της χώρας. Δηλαδή, στην Αθήνα

ο Χάρης Δούκας να κάνει την «έκπληξη» απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και να κερδίσει τον δήμο της πρωτεύουσας – κάτι το οποίο έδειχναν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις – αλλά και ο Στέλιος Αγγελούδης να είναι ο νικητής της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγούν στο topontiki.gr κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ η ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη εφόσον γίνει το «δύο στα δύο» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι πανηγυρική, ενώ αναφορικά με τον αντίπαλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς θα φανεί η υπεροχή του Κινήματος έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν είχε καμία ώθηση από την εκλογή Κασσελάκη.

Αυτό που τονίζουν στην Χαριλάου Τρικούπη είναι πως σε αυτή τη φάση οι πολιτικοί τους αντίπαλοι είναι σε πιο δύσκολη φάση σε σχέση με αυτούς καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από τους δύο δήμους που μπορεί να χάσει, κινδυνεύει να μην καταφέρει το κεντρικό του πολιτικό στόχο όπου δεν είναι άλλος από το να «βαφτούν μπλε όλες οι περιφέρειες της χώρας». «Η ευφορία που υπήρξε την πρώτη Κυριακή στην Πειραιώς μπορεί να αντιστραφεί εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δει να χάνονται έξι περιφέρειες στον δεύτερο γύρο, ακόμα και αν οι ήττες προέλθουν από ‘αντάρτες’ δε θα μπορεί να το υποστηρίξει πολιτικά», λέει στο topontiki.gr στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Συνάντηση με Ζαχαριάδη και Debate

Σήμερα, στις 11.00 ο Χάρης Δούκας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» Κώστα Ζαχαριάδη ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Κώστα Μπακογιάννη σε τηλεοπτικό debate στην ΕΡΤ. Οι όροι της τηλεμαχίας, θα συμφωνηθούν σήμερα το πρωί, με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων, θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1. Οι τρεις δημοσιογράφοι που θα απευθύνουν ερωτήματα σε Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα είναι ο παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς, η Λήδα Μπόλα και ο Μάκης Προβατάς.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Εσθονή πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματισμός μετά τα ηχηρά καμπανάκια των αυτοδιοικητικών και το ορόσημο των ευρωεκλογών

Ο Μπέος, η ΝΔ και το στοίχημα της κυβέρνησης για την επόμενη Κυριακή

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,pasok, syriza