Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 58 ετών. Συνετριμμένοι φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν.

Την είδηση του θανάτου του της γνωστοποίησε πρώτος ο αδερφός της με ανάρτησή του στο Facebook.

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα»! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!»…έγραψε ο αδερφός της.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/11) ο σχεδιαστής

Δημήτρης Στρέπκος, έκανε επίσης ανάρτηση στο Facebook θέλοντας να την αποχαιρετήσει. Ο σχεδιαστής που ήταν στενός φίλος με την Κάτια Νικολαΐδου, έγραψε ότι η ηθοποιός «πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια»

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια» έγραψε ο Δημήτρης Στρέπκος.

Η Κάτια Νικολαΐδου έδινε για χρόνια γενναία μάχη με τον καρκίνο, για τον οποίο είχε μιλήσει στα ΜΜΕ. «Κάθε δύσκολη στιγμή στη ζωή μας, μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο να περάσουμε το εμπόδιο και να γίνουμε πιο σοφοί» είχε πει σε συνέντευξή της το 2015 στο Star.

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη, που πρόσφατα έχασε τον 11χρονο γιο του.

Η Κάτια Νικολαΐδου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο «Νυχτερινός επισκέπτης» της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών.

Μεταξύ άλλων είχε κάνει πέρασμα από την κωμική σειρά «Στον αστερισμό της γραβάτας» με τον Βλάσση Μπονάτσο και είχε εμφανιστεί στην «Ανατομία ενός εγκλήματος».

Τη σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε τη Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Παλίρροια» ενώ το 1999 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, τη Σόφη Ζαννίνου, τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και την Τάνια Καψάλη στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία».

Είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» αλλά και στην κωμική σειρά «Θα σε δω στο πλοίο».

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε επίσης συμπαρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Αυτό μας έλειπε!» ενώ από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε συνολικά 15 ιστορίες της αστυνομικής σειράς «10η εντολή».

Είχε επίσης ρόλο – κλειδί στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» ενώ το 2013 υποδύθηκε τη Γεωργία στη κινηματογραφική μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Αρβανίτη «Μια νύχτα στην Αθήνα».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: 15ετή κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά στον έναν από τους δολοφόνους της και για βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο

Υγειονομικοί κατά δικαστών του ΣτΕ για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Ζητούν 8,8 εκατ. ευρώ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εξαιρετικά απίθανο να πέθανε από κεταμίνη η Τζωρτζίνα» κατέθεσε γενετίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα