Πνίγηκε βουτώντας σε ποτάμι για να δει αν θα τη σώσει ο σκύλος της

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό αφού πήδηξε σε ένα ποτάμι της Νότιας Κορέας για να διαπιστώσει αν ο σκύλος της θα τη σώσει.

Η άγνωστη γυναίκα, ηλικίας 46 ετών, περπατούσε με φίλους κοντά στον ποταμό Hongcheon στην επαρχία Gangwon νωρίς το Σάββατο 1 Ιουλίου, όταν μπήκε στο νερό.

Τα ορμητικά ρεύματα την παρέσυραν και δηλώθηκε η εξαφάνισή της λίγη ώρα αργότερα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, με 30 διασώστες που χρησιμοποίησαν ελικόπτερα, βάρκες και drones στην προσπάθειά

τους να την εντοπίσουν. 

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή αργότερα εκείνη την ημέρα περίπου ένα χιλιόμετρο πιο μακριά, κάτω από μια γέφυρα.

Η γυναίκα φέρεται να κατασκήνωσε δίπλα στο ποτάμι με τρεις φίλους και τον σκύλο της όταν πήδηξε στο νερό για να δουν αν «ο σκύλος θα βοηθούσε αν κάποιος βρισκόταν σε επικίνδυνη κατάσταση».

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και φέρεται να έχει ανακρίνει τα τρία άτομα με τα οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Νωρίτερα φέτος, ένας 81χρονος άνδρας σώθηκε από πνιγμό από τον σκύλο του, αφού το αναπηρικό του καροτσάκι γλίστρησε σε μια λίμνη. 

Ο σκύλος ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε να γαβγίζει δυνατά, προσελκύοντας την προσοχή των περαστικών να έρθουν σε βοήθεια του ανθρώπου.

Διαβάστε επίσης:

EasyJet: Κατέβασε από αεροπλάνο 19 επιβάτες γιατί δεν μπορούσε να απογειωθεί λόγω… βάρους (Video)

Σάλος στην Ιταλία: 22χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον γιο του προέδρου της Γερουσίας

«Μπουρλότο» στα ταξίδια των Ευρωπαίων από τις απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας – Χιλιάδες πτήσεις «κινδυνεύουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα