Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Shani Louk «είναι ζωντανή», λέει η μητέρα της κάνοντας έκκληση να την απομακρύνουν από τη Γάζα

Η μητέρα της Shani Louk, μιας 22χρονης Γερμανίδας υπηκόου που πιστεύεται ότι απήχθη από μαχητές της Χαμάς κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίθεσης της μαχητικής οργάνωσης στο Ισραήλ το Σάββατο, δήλωσε την Τρίτη ότι η κόρη της είναι ζωντανή.

Η tattoo artist, συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Tribe of Nova στις πεδιάδες της ερήμου Νεγκέβ κοντά στην Ουρίμ, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας,

το Σάββατο, όταν μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν στην εκδήλωση. Πιστεύεται ότι την έπιασαν οι μαχητές και την μετέφεραν στους δρόμους στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Η μητέρα της, Ricarda, φοβήθηκε ότι ήταν νεκρή αφού είδε ένα βίντεο που έδειχνε τη Louk αναίσθητη σε ένα αυτοκίνητο μετά την απαγωγή της από μαχητές της Χαμάς. Σε έκκληση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε ότι στην οικογένεια στάλθηκε ένα βίντεο «στο οποίο έβλεπα καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κάνουν βόλτες στη Λωρίδα της Γάζας».

Η γυναίκα αναφέρει ότι η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Γάζα και φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η μητέρα ζητά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δράσει γρήγορα και την καλεί να αναλάβει τις ευθύνες της κάνοντας έκκληση να μεταβεί στην περιοχή της Γάζας όπου έχει αποκλειστεί και να φέρουν πίσω….το παιδί της.

English version:
According to #ShaniLouk's mother, she is still alive. However, she is in critical condition and in a hospital in Gaza with severe head injuries.

Her mother is now calling on the federal government to “act quickly and not argue about responsibilities.” I hope… pic.twitter.com/FacNktFGD3

— romestylez (@romestylez) October 10, 2023Θάνατος στη Μέση Ανατολή: Σε κατάσταση «πολιορκίας» η Ασκελόν, μπαράζ βομβαρδισμών από τη Χαμάς, ρουκέτες στο Ισραήλ και από Λίβανο, στα καταφύγια οι κάτοικοι

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν στις ΗΠΑ: Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο τους στο Ισραήλ; Θα προκαλέσει σφαγή

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ήθελαν να μας σκοτώσουν όλους» λέει 23χρονη που σώθηκε από το μακελειό στο μουσικό φεστιβάλ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, Shani Louk, Γάζα,polemos, israil, Shani Louk, gaza