Προσοχή! Έκρηξη Μπογδάνου…

Τη διαδικτυακή… έκρηξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσαν πληροφορίες ότι ο πρώην κομματικός συνεργάτης του Φαήλος Κρανιδιώτης βολιδοσκοπείται από τη Ν.Δ. προκειμένου να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

Μόλις τα σχετικά δημοσιεύματα «ανέβηκαν» στα ειδησεογραφικά sites, ο πρώην βουλευτής της

Ν.Δ. έσπευσε να κάνει διάφορες αναρτήσεις στα social media επιτιθέμενος στον Φ. Κρανιδιώτη. Ένα χαρακτηριστικό δείγμα: «Έπαιξε τον συνεννοημένο ρόλο του, διέλυσε το μόνο σχήμα με προοπτική στα δεξιά της Ν.Δ., πέταξε τον Τζήμερο εκτός πολιτικής, στήριξε Μητσοτάκη στις δεύτερες εκλογές και τώρα πάει ταμείο. Ό,τι ακριβώς είχα πει. ΥΓ.: Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω για τα τωρινά δεκανίκια, να ακούσετε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπογδάνος είχε ενταχθεί στην Εθνική Δημιουργία, το σχήμα που είχαν φτιάξει ο Φ. Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος, το 2022. Ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν είχε μακροημερεύσει, καθώς ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες ο Μπογδάνος διεγράφη από το κόμμα με το αιτιολογικό της «αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς» και είχαν ακολουθήσει βαριές ένθεν και ένθεν κατηγορίες.

Πάντως, για την ιστορία, πρέπει να αναφερθεί ότι η Ν.Δ. τηρεί… σιγήν ιχθύος για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον Κρανιδιώτη. Ωστόσο και μόνο η σεναριολογία αποδεικνύει ότι το κυβερνών κόμμα προβληματίζεται για το ενδεχόμενο μεγάλης ενίσχυσης των κομμάτων στα δεξιά του στις ευρωεκλογές και αναζητά… κυματοθραύστη, ήτοι άνθρωπο που να μπορεί να απευθυνθεί στους πιο συντηρητικούς ψηφοφόρους.

Διαβάστε επίσης:

Γλέντι στο Twitter (X) με την ατάκα του Κουτσούμπα για τους Sugar daddies

Αμηχανία της κυβέρνησης για τη στάση της εκκλησίας

Επίθεση στην αντιπολίτευση για την… επίθεση στην Οδησσό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσοχή Έκρηξη Μπογδάνου…,prosochi ekrixi bogdanou…