Σαν να μην έγινε εξεταστική είναι το… «μαρκοπούλειο» πόρισμα της ΝΔ

Διαβάζοντας κανείς το πόρισμα των βουλευτών της ΝΔ για το δυστύχημα στα Τέμπη αναρωτιέται δικαίως και εντόνως εάν πράγματι γράφτηκε από ανθρώπους που παρακολούθησαν έστω την εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Όχι αν συμμετείχαν. Αν την παρακολούθησαν.

Διότι το κείμενο αυτό θα μπορούσε να γραφτεί – καθ’ υπερβολή είναι η φράση για να γίνει πλήρως αντιληπτό το νόημα- πριν καν να συνεδριάσει η επιτροπή.

Προφανώς για τους γαλάζιους βουλευτές, υπό την προεδρία του Δημήτρη Μαρκόπουλου, δεν είχε ιδιαίτερη σημασία τι συνέβη στην

εξεταστική. Εξ αρχής φάνηκε αυτό. Άλλωστε η κυβερνητική πλειοψηφία κάλεσε μόλις έναν από τους 40 μάρτυρες, που κατέθεσαν. Και φρόντισε να αποκλείσει και κάποιους σημαντικούς.

Αλλά στο πόρισμα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, όφειλε να βάλει κάτι παραπάνω από όλα εκείνα που είχε υποστηρίξει η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή και όλο το προηγούμενο – της εξεταστικής – διάστημα. Όχι απλώς να αναμασήσει τα περί ευθύνης του σταθμάρχη διανθίζοντάς τα με άλλα παρόμοιας αξίας επιχειρήματα/συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης:

Πρωταγωνίστησε στα γυναικεία θέματα το ΠΑΣΟΚ στη Ρώμη

Να χαρούμε μέτρα για τον σιδηρόδρομο…

Δεν αρέσει στον Καρανίκα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: «Ούτε κάτι να λικνιστούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαν,san