Σάννυ Μπαλτζή: Η δημόσια συγγνώμη στον Χρήστο Δάντη (Video)

Τη γνώμη της για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision εξέφρασε η Σάννυ Μπαλτζύ, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- τις δηλώσεις της που κατά καιρούς συζητιούνται στα Μέσα και τα social media.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», η γνωστή συνθέτρια εξηγεί τον λόγο για τον οποίο είχε πάρει τη θέση του

Γιώργου Νταλάρα ο οποίος είχε απευθυνθεί σε ρεπόρτερ προσβλητικά και απαξιωτικά, ενώ μιλά και για μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη η οποία -όπως τονίζει- ανήκει, πια στο παρελθόν.

Δεν διστάζει, μάλιστα, να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον τραγουδιστή, καθώς όπως επισημαίνει τον στεναχώρησε χωρίς να είναι αυτή η πρόθεσή της.

«Ο κόσμος πρέπει να επιλέγει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision»

«Δεν μπορώ να κρίνω το τραγούδι της Μαρίνας, γιατί δεν έχω καταλάβει και ακριβώς τι είναι. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια, από τα παιδιά που όλοι περιμένουν να κάνει πράγματα. Μου αρέσει υπερβολικά το βίντεο κλιπ», απάντησε η Σάννυ Μπαλτζή σε ερώτηση για το «Ζάρι», επισημαίνοντας ότι ο κόσμος θα έπρεπε να επιλέγει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει.

«Πρέπει να πάψουν αυτές οι «διάνοιες» των 7-8 ανθρώπων, δεν ξέρω ποια μυαλά είναι, να κάνουν απευθείας ανάθεση σε έναν οποιονδήποτε καλλιτέχνη, είτε είναι επώνυμος είτε όχι. Για μένα όλο ξεκινάει από την ΕΡΤ. Είμαι κάθετα αντίθετη. Ο κόσμος θα πρέπει να επιλέγει ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision» τόνισε.

«Άδικη η επίθεση στον Νταλάρα»

Στη συνέχεια, η Σάννυ Μπαλτζή τοποθετήθηκε στα αρνητικά σχόλια για τον Γιώργο Νταλάρα με αφορμή μια απαξιωτική συμπεριφορά του ιδίου απέναντι σε ρεπόρτερ.

«Είπα την άποψή μου για τον Γιώργο Νταλάρα. Για μένα ήταν άδικη όλη αυτή η επίθεση, εμείς βλέπουμε αποσπάσματα. Μέχρι να φτάσει ένας άνθρωπος στο δευτερόλεπτο να χάσει την ψυχραιμία του, δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα και συνεργαστήκαμε», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και σε μια παρεξήγηση που είχε με τον Χρήστο Δάντη και όπως τονίζει, πλέον, οι δυο τους έχουν λύσει τις όποιες διαφορές είχαν τότε.

«Στις 30 Ιουνίου θα κάνω μία συναυλία για τα 30 χρόνια της πορείας μου. Θα είναι και ο Χρήστος Δάντης. Είχα κάνει εγώ ένα ποστ, ήταν αστείο όλο αυτό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι επί προσωπικού, ούτε τον ακύρωσα ως άνθρωπο και καλλιτέχνη. Ήταν πολύ παρορμητικό όλο αυτό, το πήρε πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο έπρεπε. Του ζητώ και συγνώμη, γιατί τον στεναχώρησα και δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου» είπε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Η Φουρέιρα αποθεώνει τη Μαρίνα Σάττι – Η συνάντησή τους στη Σουηδία (Video)

Ο Paul McCartney απάντησε σε θαυμάστρια… 61 χρόνια μετά! (video)

Οι δέκα τριλογίες που έγραψαν ιστορία στο σινεμά (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα