Σκάντζα βάρδια στην τηλεθέαση η «Γη της ελιάς»

«Τσουπ» στην πρώτη θέση των τηλεπροτιμήσεων η σειρά «Η γη της ελιάς». Όχι δεν «κατάπιε» την αντίπαλό της, τη σειρά «Σασμός».

Με μια όχι τόσο φευγαλέα ματιά στο Top 10 της προηγούμενης ημέρας γίνεται αντιληπτό ότι χθες «Σασμό» δεν είχε ο Alpha διότι εκείνη την ώρα και μέχρι τα μεσάνυχτα μετέδωσε απευθείας τον αγώνα Γερμανίας– Αγγλίας για το Nations League.

Η αναγκαστική απουσία της σειράς του Alpha

έδωσε χώρο στην κορυφή για τη σειρά του Mega. Και σημειώθηκε γενική αναδιάταξη.

Δηλαδή, οι «Άγριες μέλισσες» ήταν δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, τρίτο το «Survivor»- αμφότερα τα προγράμματα με ελαφρώς μειωμένη τηλεθέαση συγκριτικά με τις αποδόσεις που είχαν τη Δευτέρα- τέταρτο στη σειρά το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και πάει λέγοντας.

Η γενική καθίζηση του δείκτη τηλεθέασης της Nielsen, που υποδηλώνει απομάκρυνση μερίδας τηλεθεατών από την τηλεόραση, βοήθησε για να πλασαριστούν στην δεκάδα με τηλεθέαση ως και οριακά πάνω από το 4%.

Υπό άλλες συνθήκες κάποιες να είχαν καλύτερη τηλεθέαση, κάποιες άλλες να μην είχαν συμπεριληφθεί στις διακεκριμένες θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε τη συνεργασία με του με τον ΑΝΤ1

Κάθε ευρωπαίος έχει πρόσβαση σε τρείς υπηρεσίες streaming και δεν ενοχλείται από τις διαφημίσεις

Survivor: Σοκαριστική πτώση του Μαρτίκα «πάγωσε» τους πάντες – Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκάντζα,skantza