Σπάτα: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον 19χρονο φοιτητή – «Τον στραγγάλισαν πριν τον κρεμάσουν»

Φως στον μυστηριώδη θάνατο του γιου του προσπαθήσει να ρίξει ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα Ντουρτουρέκα από τα Σπάτα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του τον Ιούλιο του 2022.

«Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην σκέφτομαι το Νικόλα», ανέφερε ο πατέρας του φοιτητή.

Ο δικηγόρος, Ανδρέας Ηροδότου, επισήμανε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται «για εγκληματική ενέργεια», σημειώνοντας πως η οικογένεια έχει ήδη προβεί σε διορισμό ειδικού τεχνικού συμβούλου.

«Είναι απολύτως

καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το θέμα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό, το οποίο βάση της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού. Σε αντίθετη περίπτωση, εξήγησε, θα υπήρχαν ζημιές στο ντουλάπι από το βάρος του σώματος του 19χρονου φοιτητή.

«Είχα αρχίσει να αποδέχομαι μετά από ένα διάστημα ότι μπορεί να ήταν ατύχημα. Μετά το φως που έριξε η κυρία Νικολούλη στην υπόθεση, αρχίζω και ακούω και μαθαίνω νέα στοιχεία, διαφορετικά από ότι είχα πληροφορηθεί στην αρχή», πρόσθεσε.

Ο πατέρας του Νικόλα επισήμανε πως είχε θέσει ερωτήματα που οι απαντήσεις θα έριχναν φως στην υπόθεση του γιου του, αλλά ακόμα δεν ξέρει κάτι.

«Πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Έδινε πάντα σημασία στο να προστατεύσει τον εαυτό του. Είχε όνειρα. Είχε τόσα ταλέντα. Με το πιάνο του, με τα αγγλικά του, με τα γαλλικά του, με την κλίση του στα ιατρικά επαγγέλματα. Ήθελε να ζήσει στην Αγγλία και να σπουδάσει εκεί», είπε και περιέγραψε όσα έγιναν εκείνο το «μαύρο» μεσημέρι του Ιουλίου, όταν έφτασε στο σπίτι που πέθανε μαρτυρικά ο μεγάλος του γιος.

«Με το που μπαίνω, βλέπω ότι πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα μαύρο κερί, δύο άλλα ποτηράκια με λιωμένα κεράκια μέσα, ένα χαρτί, ένα μπολάκι, στα γρήγορα όπως το είδα, δεν έδωσα περισσότερη σημασία. Μου είπαν ότι τον βρήκαν κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω “είναι δυνατόν να μην έσπασε το πόμολο;”», περιέγραψε.

Ο πατέρας του 19χρονου, όπως αναφέρει, γνώριζε τις σκοτεινές αναζητήσεις του γιου του και προσπαθούσε να τον στρέψει προς το φως, τον Χριστιανισμό.

«Ευελπιστούσα, ήλπιζα ότι θα μπορούσα να τον αλλάξω. Ήταν εσωστρεφής, με άκουγε χωρίς να εκφράσει τη γνώμη του», κατέληξε ο άτυχος πατέρας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

Ρέντη: Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες, καμία σύλληψη – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αστυνομικός

Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ – Δύο συλλήψεις

Keywords
Τυχαία Θέματα