Τέιλορ Σουίφτ: Ετοιμάζει νέα σειρά εμπνευσμένη από τους πρώην της

Είναι γνωστό πως η Τέιλορ Σουίφτ συχνά αντλεί την έμπνευσή της για τα τραγούδια της από την ερωτική της ζωή και πιο συγκεκριμένα τους διάσημους πρώην της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στη συγγραφή τραγουδιών καθώς συναντήθηκε με τη Βρετανίδα σεναριογράφο Alice Birch – το πρόσωπο πίσω από τις βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές «Succession» και «Normal People» – για μια νέα πρόκληση βγαλμένη από την πολυτάραχη

ερωτική ζωή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Πηγές ανέφεραν στη The Sun: «Η Alice είναι η ιδανική συνεργάτιδα στο γράψιμο, καθώς βοήθησε στη διαμόρφωση της Shiv Roy στο Succession. Βλέποντας πώς έπλασε το χαρακτήρα της, ο οποίος υπήρχε σ’ ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον, τράβηξε το ενδιαφέρον της Taylor».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος, είναι η δημιουργία μιας φεμινιστικής σειράς: «Απλά ρίχνουν ιδέες. Όπως είναι φυσικό, οι σχέσεις της Taylor έχουν εμπνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα τραγούδια της, πολλά από τα οποία έχουν γίνει ύμνοι ενδυνάμωσης. Αυτό μεταφέρεται εύκολα στην οθόνη και υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια που μπορούν να πάρουν από αυτό. Είναι πραγματικά συναρπαστικό και κάτι στο οποίο η Taylor θέλει να επενδύσει».

Ίσως μάθουμε τι έγινε στο τηλεφώνημα των 27 δευτερολέπτων με τον Joe Jonas που οδήγησε στο τέλος της σχέσης τους, τι έγινε με τον John Mayer, την πραγματική ιστορία με τον Jake Gyllenhaal, το αν υπάρχουν ακόμα ελπίδες με τον Harry Styles κι αν το ‘Midnight Rain’ πάει για τον Tom Hiddleston ή τον Joe Alwyn. 

Διαβάστε ακόμα:

«Barbie»: Έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων – Ξεπέρασε το «The Dark Knight»

ΣΚΑΪ: Διευθυντής Ενημερωτικών εκπομπών ο Κωστής Τσιακανίκας – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αγγελική Νικολούλη: Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τη δημοσιογράφο

Keywords
Τυχαία Θέματα