Τηλεθέαση: Οι περισσότεροι «ψήφισαν» τη «Γη της ελιάς»

Τη δυναμική της όχι μόνο διατήρησε αλλά βελτίωσε η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega η οποία τις Παρασκευές από ό,τι φαίνεται θα έχει να αντιμετωπίσει την αστυνομική κωμωδία μυστηρίου «Φόνοι στο καμπαναριό» του Alpha.

Η νέα σειρά πραγματοποίησε την πρεμιέρα της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αποτέλεσε επιλογή για 988.000 τηλεθεατές, αριθμός ο οποίος ώθησε τη σειρά στη δεύτερη θέση του ημερήσιου TOP 10.

Στο

τρίτο σκαλοπάτι ο «Έρωτας φυγάς», καθιερωμένος, δέχθηκε πίεση από τον ανταγωνισμό, στην ώρα του και αποτυπώθηκε στην απήχηση που είχε. Τέταρτη επιλογή της ημέρας η δραματική- βασισμένη σε γεγονός- σειρά  «Το προξενιό της Ιουλίας» η οποία σε επίπεδο τηλεθέασης ισοβάθμησε με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», υπερτέρησε όμως χάρη στη διαφορά των δεύτερων δεκαδικών ψηφίων που αντιστοιχούν σε 2.000 τηλεθεατές.

Έκτο πρόγραμμα της ημέρα το ενημερωτικό πρόγραμμα «Live news» και μια θέση πιο πίσω το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Το δελτίο ειδη΄σεων στη νοηματική του Mega «πριμοδοτήθηκε» από το «Live news» και πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση του πίνακα της Nielsen, ήταν εκ του αποτελέσματος  καλύτερο σε τηλεθέαση και από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ο «Παράδεισος των κυριών» επανεμφανίστηκε στο Top 10 και ήταν ο λόγος που επηρεαστηκε ως ένα βαθμό- όχι όμως δραματικό- η απόδοση της σειράς «Έρωτας φυγάς».

Στη δεκάδα η μαγνητοσκοπημένη κωμική παράσταση «Πράκτωρ 00λεφτα» του Μάρκου Σεφερλή στον Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Στα άκρα η κόντρα Μαθιού – Αστέρη (Video)

Χριστίνα Λαμπίρη: «Είχα χάσει τον εαυτό μου, ήμουν ένας κακός άνθρωπος» (Video)

Τηλεθέαση: Το Mega πρώτο και την Παρασκευή λόγω Νικολούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα