Το μεγαλύτερο κομμάτια από την πίτα τηλεθέασης «έκοψε» και πήρε το Mega την Παρασκευή

Καθώς οι επιλογές σε προτάσεις τηλεθέασης το βράδυ της Παρασκευής ήταν τέτοιες ώστε να επηρεαστεί η στάση μερίδας τηλεθεατών στα προγράμματα που μεταδόθηκαν, οι αποδόσεις των καναλιών δεν είχαν την ένταση που παρουσιάζουν συνήθως Δευτέρα έως Πέμπτη.

Εύκολα επικράτησε στην μάχη για την τηλεθέαση του Mega αφού η σειρά «Η γη της ελιάς» ήταν… αχτύπητη και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ήταν χωρίς  αναλόγου μεγέθους αντίπαλο, παρότι υπήρχαν νέες σειρές μυθοπλασίας. Καθοριστική η απουσία του «Σασμού». Παρόλα αυτά το κανάλι της

Κάτω Κηφισιάς είχε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο της ημέρας και η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», το κορυφαίο για τον σταθμό πρόγραμμα της ημέρας.

Μέγεθος παρόμοιο με εκείνο του Alpha είχε ο ΑΝΤ1 την Παρασκευή, λιγότερο όμως κατά 0,4% και ήταν τρίτη επιλογή των τηλεθεατών. Για 0,2% η Nielsen θα κατέγραφε ισοβαθμία στην τρίτη θέση μεταξύ ΑΝΤ1 και Σκάι ο οποίος είδε τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση θεατρικού έργου του Μάρκου Σεφερλή να τα πηγαίνει καλύτερα από ότι οι «Πανθέοι» του.

Από τη συγκριτική παρατήρηση δεδομένων των καναλιών της προηγούμενης Πέμπτης φαίνεται ότι μερίδα τηλεθεατών του Alpha κατευθύνθηκε κυρίως σε Star και Σκάι και σε μικρότερο βαθμό στο Mega.

Αμετάβλητα τα μεγέθη μεριδίων των κρατικών καναλιών ενώ μισή ποσοστιαία μονάδα «τσίμπησε» το Μακεδονία TV, συγκριτικά με την Πέμπτη, σύμφωνα με τη Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Την Τετάρτη το debate ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Δούκα στην ΕΡΤ – «Πυρά» και συναντήσεις εν όψει β’ γύρου

«Έρωτας Φυγάς»- Spoiler: H Ευγενία προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Τι απαντά η Άννα στην πρόταση γάμου του Πότη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Παρασκευή,Mega, paraskevi